Verschonen & verzorgen

Hygiënisch en ergonomisch verschonen.

verschonen & verzorgen

Elke dag aan de orde
Dagelijks worden er heel veel luiers verschoond op de opvang. Dan mag een veilige en ergonomische aankleedtafel niet ontbreken. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en naar wens op maat gemaakt. Niet alleen voor baby’tjes, ook geschikt voor de wat oudere (en zwaardere) kindjes.

Inrichtingstips voor verschonen & verzorgen

Zelf samen te stellen.

 • verschonen & verzorgen
  Aankleedtafel met uittrekbaar trapje

  De musthave voor de wat oudere kindjes die zelf willen klimmen en klauteren. Het trapje kan toegevoegd worden als onderdeel van de aankleedtafel, maar is ook los verkrijgbaar. Voorzien van handvat, geremde wielen en anti-slip op de treden.

 • verschonen & verzorgen
  Luierdispensers

  Een goede aanvulling op de aankleedtafels; de luierdispenser. De dispenser is snel en eenvoudig bij te vullen dankzij het deurtje aan de voorzijde. De maataanduiding van de luiers is aanwezig.

 • verschonen & verzorgen
  Voor het comfortabel verschonen

  Aankleedkussens zijn onmisbaar bij een aankleedtafel. Ideaal om kinderen op een comfortabele manier te verschonen of aan te kleden. De aankleedkussens zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ze zijn waterdicht, afwasbaar en huidvriendelijk.

verschonen & verzorgen

Knap staaltje maatwerk

Maatwerkoplossing voor aankleedtafels.
Jouw aankleedtafel is naar wens in te delen. Jij bepaalt de indeling, de uitvoering en de afmeting. Passend bij de inrichting van jouw kinderopvang. Geïnteresseerd in maatwerk? Vraag een van onze adviseurs.
contact opnemen

Binnenkijken bij

Kinderopvangorganisaties met ruimte voor verschonen & verzorgen.

 • verschonen & verzorgen
  Freekids De Werf Zaandijk

  Verschoonruimte en opbergruimte in één. De verschoonruimte heeft een make-over gekregen. Een dubbele commode waarop twee kindjes tegelijkertijd verschoond kunnen worden, en die daarnaast ook genoeg opbergruimte heeft voor onder andere luiers. De ramen zorgen ervoor dat de PM-er tijdens het verschonen gewoon overzicht op de groep kan behouden.

 • verschonen & verzorgen
  Kinderopvang Hof van Twente Delden

  Een tweetal klaslokalen binnen een school zijn omgetoverd tot een kinderopvang. De uitdaging: vanuit moodboards, een kleurenpallet en bestaand meubilair een verfrissende en passende inrichting creëren voor zowel 2 KDV groepsruimtes, een verschoonruimte en slaapkamers. Met als uitgangspunt een open en vrije ruimte voor voldoende speelruimte voor de kindjes.

 • verschonen & verzorgen
  Kinderdagverblijf Notenbalk Hilversum

  Kinderdagverblijf Notenbalk bevindt zich in een bosrijke omgeving in Hilversum. En dus hebben we de kleur van het interieur daarop laten aansluiten door te kiezen voor een combinatie van houtnerf, olijfboomkleur en wit. Van verschoontafels tot ergobanken. Van groepstafels tot de entree. Alles is uitgevoerd in deze frisse, natuurlijke combinatie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Actueel bij verschonen & verzorgen

 • boekenbox KO
  Themaboek Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van de organisatie. Dit boek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • kleurrijk
  Kleurrijke, vernieuwende inrichting voor Kinderopvangorganisatie Meppel

  Veilige, kleurrijke inrichting met praktische oplossingen. Kinderopvangorganisatie Meppel staat voor kwaliteit, plezier, veiligheid en een uitdagende, leerzame omgeving.

 • kinderopvang
  Thuis in de kinderopvang | meubilairspecial

  ’Denk verder dan in ruimtes of vierkante meters’. Bij een goede kinderopvang voelen kinderen zich thuis. Ze moeten een veilige en uitdagende plek hebben om te kunnen spelen. En dat betekent dat elke locatie zijn eigen plan nodig heeft. Daarom geloven wij niet in eenzijdig inrichten.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.