Navigation

Alle downloads op een rijtje

downloads

 • VO eindejaarsbrochure
  Eindejaarsbrochure voor Voortgezet Onderwijs

  De eindejaarsbrochure is er! Bekijk de brochure die vol staat met inspiratie, tips en natuurlijk actieproducten. Profiteer nu van hoge kortingen op nieuwe en vertrouwde producten.

 • actiebrochure
  Actiebrochure vol megadeals

  Hij is er weer: onze najaarsbrochure! In deze brochure vind je onze najaarsartikelen met hoge kortingen tot wel 50%. De acties uit de brochure lopen tot en met 23 december 2022. Wil je lekker gaan knutselen voor de decembermaand? Laat je inspireren en bekijk de knutselideeën.

 • nja ko
  Actiebrochure voor de kinderopvang

  Ze liggen weer op de mat: de actiefolders van het najaar. Benieuwd naar alle actieproducten voor de kinderopvang? Blader online door de folder en profiteer tot en met 23 december 2022 van kortingen tot ruim 40%.

 • nja bso
  Actiebrochure voor de BSO

  Ze liggen weer op de mat: de actiefolders van het najaar. Benieuwd naar de actiefolder voor de BSO? Blader hier online door de folder en profiteer tot en met 23 december 2022 van hoge kortingen.

 • nieuwboekje
  Brochure vol nieuwe artikelen

  Ben je uitgekeken op je huidige materiaal of wil je iets nieuws proberen? We hebben onze nieuwste producten voor je verzameld in een brochure. Bekijk onze nieuwe producten op het gebied van onder andere rekenen, taal, motoriek en zintuigen en didactiek en laat je inspireren!

 • nienhuis montessori
  De nieuwste Nienhuis brochure

  Heb jij de nieuwe najaarsbrochure van Nienhuis al gezien? In de brochure vind je hoge kortingen tot wel 40% op ruim 100 producten. De folder zit boordevol (nieuw) Montessorimateriaal. De acties uit de brochure lopen tot en met 23 december 2022.

 • taalpraatplaat
  Taalpraatplaat

  Heutink heeft een ruim aanbod aan taalmethodes. Wil je weten welke taalmethode het beste bij jullie school past? Met onze taalpraatplaat helpen we je graag op weg. Je vindt stap voor stap alles wat komt kijken bij het kiezen van een nieuwe taalmethode.

 • checkboek kleuteraanbod
  Alles op een rijtje met het Checkboek kleuteraanbod

  Jonge kinderen staan te popelen om te leren maar beheersen nog niet altijd de juiste vaardigheden om op een schoolse manier te ontwikkelen. Spelen kunnen ze als geen ander! Hoe zorg je dat spelen een beredeneerd kleuteraanbod voor ervaren en leren wordt? Door hoeken, ontwikkelingsmateriaal en ontwikkelingslijnen op elkaar af te stemmen.

 • rekenhandboek
  Het Rekenhandboek 2021-2022

  Een boek met meer dan 100 pagina's vol additionele materialen voor het verrijken van de rekenactiviteiten. Het Rekenhandboek biedt een compleet overzicht van alle rekenmaterialen die naast de methode ingezet kunnen worden.

 • het leesboek
  Het Leesboek 2021-2022

  Goed leren lezen is in de 21e eeuw belangrijker dan ooit. Het is van invloed op de schoolloopbaan, de werkomgeving en het levensgeluk. Het stimuleren van leessucces is dus van groot belang. Dit Leesboek kan je hierbij helpen. Bouw samen aan vaardigheden en kennis vanuit samenhangend en breed leesonderwijs.

 • STEAM
  Brochure ’Aan de slag met STEAM’ al gezien?

  Vol informatie, inspiratie en praktische handvatten. In deze brochure bieden we je niet alleen informatieve, maar ook praktische handvatten om met STEAM aan de slag te gaan in de praktijk: denken, doen, delen in de Makerspace. Met deze brochure hebben we ook twee STEAM challengekaarten meegestuurd als voorproefje op de complete kaartenbak.

Themaboeken speciaal voor het voortgezet

 • techniek en binask
  Themaboek Techniek & BiNaSk

  Samenvatting van trends, referenties, ervaringen, materialen en tips op het gebied van Wetenschap, Techniek, Science, BiNaSk en de creatieve vakken. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van jouw praktijkruimtes, Techlabs, BiNaSk-lokalen en mooie materialen op het gebied van inrichting en leermiddelen.

 • creatief en kantoor
  Themaboek Creatief & Kantoor

  Samenvatting van ontwikkelingen, technieken, materialen, ervaringen en tips voor Tekenen, Handvaardigheid en CKV. Ook vind je een overzicht van de meest gebruikte kantoormiddelen. Kies uit ons ruime aanbod voor de creatieve vakken en leeromgeving en ontdek ons aanbod kantoormaterialen.

 • inrichting
  Themaboek Inrichting

  Samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. Je ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veel gekozen meubels.

 • ict en digitalisering
  Themaboek ICT & Digitalisering

  Samenvatting van ontwikkelingen, randvoorwaarden, oplossingen, producten, ervaringen en tips voor ICT en digitalisering binnen jouw organisatie in de breedste zin van het woord. Met Heutink ICT aan boord zijn we ook op het gebied van ICT, digitaal werken en leren totaalleverancier.

Themaboeken voor de kinderopvang apart uitgelicht

 • inrichten en meer
  Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van jouw organisatie. Dit hoofdboek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • ko boeken
  Organiseren en faciliteren

  Een boek vol handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

 • ko box
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten)spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

 • ko box
  Knutselen

  Van papier tot klei, van textiel tot hout. Hierin vind je een breed assortiment aan knutselmaterialen en leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.