Kinderopvang Hof van Twente Delden

Mix & match!

Kinderopvang Hof van Twente Delden

Frisse en passende inrichting
Een inrichting op basis van bestaand meubilair. Een tweetal klaslokalen binnen een school zijn omgetoverd tot een kinderopvang. De uitdaging: vanuit moodboards, een kleurenpallet en bestaand meubilair een verfrissende en passende inrichting creëren voor zowel 2 KDV groepsruimtes, een verschoonruimte en slaapkamers. Met als uitgangspunt een open en vrije ruimte voor voldoende speelruimte voor de kindjes.

 • Kinderopvang Hof van Twente Delden
 • Kinderopvang Hof van Twente Delden
 • Kinderopvang Hof van Twente Delden
 • Kinderopvang Hof van Twente Delden

Een mix van bestaand en nieuw meubilair
Hoe en waar begin je? Op basis van de kleuren en het bestaande meubilair van de kinderopvang is gekeken naar wat bij elkaar past. Zo bestaat het bestaand meubilair veelal uit berken en witte tinten. Het meubilair van onze Basicline matcht perfect met deze inrichting. Zoals de Ergo combitafel en de Ergo bank uit deze serie zijn hier een mooi voorbeeld van.

Kinderopvang Hof van Twente Delden

Aan tafel!

Plek voor iedereen.
Het Combi tafelsysteem bestaat uit twee tafels. Uit elkaar geschoven bieden de tafels meer plaats dan normale tafels met gelijke afmetingen. Eenmaal in elkaar geschoven nemen deze tafels weer minder ruimte in.

”Zo zie je dat alles mogelijk is, in iedere ruimte.”

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.