Showrooms

Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms

Wanneer je als kinderopvanglocatie of school aan het inventariseren bent voor een nieuwe inrichting, het huidige meubilair graag wilt vervangen of een ander inrichtingsvraagstuk hebt, dan is het prettig om daarover te sparren met een specialist. Dat kan in onze showroom in Huissen, waar jij en jouw collega’s zich kunnen laten inspireren op inrichtingsgebied. Ben je meer op zoek naar inspiratie op het gebied van leermiddelen? In ons Experience center in Nijverdal kun je onze belangrijkste producten voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs bekijken. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes op dat gebied. Voor ICT-vraagstukken ontvangen we je graag in Hengelo.

Inspiratie voor een nieuwe inrichting in combinatie met een kijkje in de productielocatie

Inspireren en brainstormen over een inrichtingsvraagstuk voor een kinderopvanglocatie of het onderwijs.

Showroom inrichting & productielocatie

Fresialaan 11, Huissen
In de showroom vind je de nodige inspiratie voor jouw inrichtingsvraagstuk. Bij een bezoek hoort ook een rondleiding door de productielocatie waar iedereen een uniek inkijkje kan krijgen in het maakproces van ons meubilair.
Locatie bezoeken
Inspiratie voor een nieuwe inrichting

Een bron van inspiratie voor iedereen die iets met educatie en ontwikkeling te maken heeft

De plek om de belangrijkste producten uit ons assortiment bekijken.

Experience Centre Heutink

Experience centre Heutink

Anders Celsiusstraat 15, Nijverdal
In de nieuwe Experience Centre kun je een greep uit onze producten voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs bekijken.
Locatie bezoeken

Teamdag bij Heutink

Plan jouw inspirerende teamdag

Wist je dat je van harte welkom bent in ons mooie nieuwe pand in Nijverdal om daar jouw teamdag te organiseren? Stel zelf jullie ideale programma samen en maak kosteloos gebruik van de vele mogelijkheden.
BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN
VwT showroom teamdag

ICT-middelen en inrichtingsoplossingen voor het onderwijs

De nieuwste ICT-middelen in combinatie met inrichtingsoplossingen voor het basis- en voortgezet onderwijs.

showrooms

Showroom ICT & Inrichting

Expolaan 50, Hengelo
De showroom is gevestigd in het hoofdkantoor van Heutink ICT. De inrichting is zowel op het basis- als middelbaar onderwijs gericht. Hier staan de nieuwste ICT-middelen en Predia touchscreens klaar om uit te proberen.
locatie bezoeken

Meer inspiratie voor jouw inrichting

Bekijk actuele items, onze inspiratieboeken en gerealiseerde projecten.

 • boek
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.