Heutink is dé groothandel in creatief materiaal voor het onderwijs

  Al sinds jaar en dag is Heutink de groothandel in creatieve materialen. We leveren onze materialen niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

  Creatief knutselen met de beste materialen

  Omdat onze producten worden geleverd aan scholen en kinderopvangorganisaties, is het van belang dat de materialen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de eisen die op scholen worden gesteld. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld glutenvrije plakkaatverf, maar ook producten met een duurzaamheidskeurmerk. Of je nu creatief wilt zijn met papier, verf, klei of ander materiaal: we bieden altijd de beste producten.

  Populaire producten uit het creatieve assortiment

  In ons brede assortiment vind je niet alleen creatieve materialen geschikt voor het maken van mooie knutselprojecten in de klas, maar ook materialen voor het creëren van professionele kunstwerken. Hierdoor is Heutink de creatieve winkel voor iedereen.

  Plakkaatverf is een van de meest populaire producten in ons assortiment. Het is sneldrogend, gemakkelijk te mengen en geschikt voor iedere papiersoort. Naast plakkaatverf zijn nog andere producten favoriet bij onze klanten, namelijk:

  Populaire merken voor creatief materiaal

  Naast het eigen Heutink huismerk, bieden we diverse topmerken aan op het gebied van creatief materiaal. Of je nu een professionele kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige materialen om creatief mee te knutselen, deze merken bieden allemaal kwaliteitsvolle en creatieve oplossingen voor elke behoefte.

  Direct naar een aantal van onze topmerken:

  Creatief materiaal online kopen bij Heutink

  Op zoek naar knutselmateriaal, tekenmateriaal, verf, klei of ander creatief materiaal? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Als groothandel van creatief materiaal voor het onderwijs bieden we een uiteenlopend assortiment met meer dan 6.000 artikelen.