Merken en partners

Onze merken & labels

Samen ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve producten.

Leren, spelen, organiseren en inrichten

huismerk

Heutink huismerk

Sterke producten met scherpe prijzen.
Het Heutink assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit een breed scala aan producten van allerlei merken. Ieder mens is anders en ieder heeft z’n eigen voorkeuren. Bij Heutink is er voor iedere behoefte een eigen merk.
Lees meer

Maatschappelijk verantwoord
Daar waar we in het aanbod van deze merken niet kunnen vinden wat we zoeken, omdat bijvoorbeeld de prijs-kwaliteitverhouding niet reëel is, maken we het zelf. Dit doen we onder ons eigen, maatschappelijk verantwoorde Heutink Huismerk. Een sterk merk, herkenbaar aan het huismerklabel.

Kwaliteitslabel
We plakken dit label uiteraard niet zomaar overal op. Alleen die producten die onze kritische tests doorstaan mogen door het leven met het Heutink Huismerk label. Een label dat garant staat voor sterke producten met scherpe prijzen. Met producten die hun mannetje staan tegenover de A-merken. Je vindt de meeste van onze huismerkproducten in de categorie verbruiksmateriaal.

Producten waar we achter staan
Ons Huismerk kent een breed scala aan producten. Zo hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment kantoorartikelen en schoolbenodigdheden die ons label dragen. Ook onderdeel van onze Huismerklijn: een serie mooi, praktisch en betaalbaar meubilair.

Huismerklijn kantoormeubilair

Een complete lijn met meubels voor allerlei soorten werkplekken, ongeacht locatie, functie of gebruiker.
Stuk voor stuk solide meubels, ontstaan vanuit de wens voor een compleet aanbod aan kwalitatieve, ergonomische en betaalbare werk-, overleg- en opbergoplossingen.
Ontdek meer
kantoor

Alle labels op een rijtje

 • projectinrichting logo
  Jouw visie, ons maatwerk, de beste merken

  Heutink projectinrichting staat voor inrichting gestoeld op visie. We leveren meubilair en inrichtingsoplossingen voor VO, ROC, HBO en universiteiten. We bieden een brede diversiteit aan stijlen en sferen en draaien naast kwaliteit en betrouwbaar projectmanagement ook onze hand niet om voor maatwerk. Elk project begint met een wens. Die inspireert tot een ontwerp en wordt uiteindelijk vertaald naar de praktijk. Je kunt bij ons terecht voor een vervangende bureaustoel tot aan een complete (her)inrichting. We denken creatief en oplossingsgericht mee en durven waar nodig buiten de lijntjes te kleuren.

 • techni meubel logo
  Ambachtelijk, innovatief maatwerk

  Techni Meubel ontwerpt en produceert kwalitatief excellente producten op ambachtelijke wijze en staat bekend om haar specialistische inrichting voor wetenschaps- en technieklokalen. Dit varieert van simpele elektrotechniek-oefenpanelen tot complete installatiebordessen en van eenvoudige scheikundetafels met gas-, water- en elektra-aansluiting tot HBO- en WO- waardige laboratoria-inrichtingen.

 • techniek inrichting
  Inrichtingen voor sterk techniekonderwijs

  Het vakgebied techniek vraagt om een inspirerende en activerende leerruimte met specifieke, kwalitatief uitstekende materialen die aansluiten bij de trends en ontwikkelingen in het onderwijs. Een omgeving die de leerlingen uitdaagt zélf na te denken, uit te proberen en te experimenteren. Heutink techniekinrichting biedt educatieve meerwaarde door een afwisselend aanbod met mooie materialen en een inrichtingsvoorstel op maat.

 • ict logo
  Laat ze leren

  Digitalisering in het onderwijs gaat allang niet meer over techniek alleen. Het gaat over het ontwikkelen van een visie op onderwijs en hoe je daarin deze tools optimaal kunt inzetten voor de ontwikkeling van de leerling. ICT is een middel, geen doel. We leveren dan ook graag meer dan ’alleen’ techniek. We begeleiden besturen, scholen, ICT’ers, docenten en leerlingen in de digitale transformatie en zorgen dat onderwijsinstanties niet alleen beschikken over de juiste middelen, maar daarnaast ook weten wat de mogelijkheden zijn en er daardoor probleemloos mee kunnen werken.

 • science logo
  Science is leuk!

  De producten van Techni Science leveren daarvan het bewijs voor leerling, docent en TOA. Onze leermiddelen voor BiNaSk, NLT en O&O dragen bij aan leuke en leerzame ervaringen in het voortgezet onderwijs, MBO, HBO en universiteiten. Techni Science is er voor de traditionele leermiddelen, maar ook voor de nieuwste technologieën zoals datalogging van Vernier, LEGO en STEAM. Ons doel is om Science-lessen voor iedereen leuk, leerzaam en toegankelijk te maken.

 • steam logo
  Denken, doen, delen

  Onder ons STEAM by Heutink label bieden we docenten handvatten om het brede begrip STEAM praktisch te vertalen naar de klas. In verschillende stappen helpen we bij het aanleren van basiskennis en het werken aan vaardigheden met uitdagende vragen, het verrijken van het huidige assortiment of bij het creëren van een ruimte om STEAM optimaal uit te voeren: de Makerspace.

”Samen sterker!”