Werken & projecten

Klaslokalen worden multifunctionele werk- en leeromgevingen.

rotterdam

Meer balans tussen actie en interactie
Klaslokalen worden multifunctionele leeromgevingen. Diverse projectfases vragen elk om een eigen manier van werken en communiceren. Het resultaat is vaak een dynamische en uitdagende inrichting, die niet altijd alledaags is. Maar vaak een ruimte waar balans is tussen actie en interactie. Daarnaast wordt op scholen steeds meer flexibel werken toegepast.

Flexibel en dynamisch werken op school

Meer bewegen, balans tussen groepswerken & zelfstandig werken én efficiënt ruimtegebruik.

 • staand
  Vaste werkplekken

  Werken in de huidige tijd is veranderd. Er is steeds meer interesse in dynamisch werken, waarbij langdurig zitten met bewegen wordt onderbroken. Het werken moet meer in balans zijn met wat wij als mensen nodig hebben.

 • groen
  Flexibel werken in een studieruimte

  Bepaal zelf de mate van dynamisch werken in een studieruimte. Niet alle werkzaamheden zijn wenselijk in groepsvorm. Bied daarom ook altijd de mogelijkheid tot zelfstandig werken op plekken waar meer rust ervaren wordt. Met een stuk minder visuele en auditieve prikkels.

 • benutten
  Vierkante meters optimaal benutten

  Flexibel werken zie je tegenwoordig overal. Dit gaat niet altijd meer gepaard met zitten op een stoel, aan die ene tafel achter een vaste pc. Flexibel werken biedt ook in een onderwijsgebouw veel meer mogelijkheden om vierkante meters zo optimaal mogelijk te benutten. Flexibel werken kan namelijk overal! Denk hierbij aan gangen, een open vide of die ene nis waar je eigenlijk nooit iets mee kon.

Flexibel werken iets voor op kantoor? Nee hoor, ook op school komt dit steeds meer voor!”

Werken in wisselende samenstellingen net als in het moderne kantoorleven

De scrummethodiek speelt in op vaardigheden die gevraagd worden op de arbeidsmarkt.

 • scrum
  Scrummen

  Onze internationaal georiënteerde economie vraagt om afgestudeerden die een schat aan kennis bezitten, creatief zijn en projectgestuurd kunnen (samen)werken. Om de beste resultaten uit leerlingen te halen, is het essentieel dat de faciliteiten aansluiten bij de onderwijsmethodieken. Door gebruik te maken van scrumtechnieken wordt een project inzichtelijk. Een groot whiteboardoppervlak maakt niet alleen het project visueel, maar stimuleert ook creativiteit door middel van brainstorms.

 • toekomst
  Lokaal van de toekomst

  Landstede MBO Raalte beschikt over het zogenoemde Lokaal van de toekomst. In dit lokaal kunnen leerlingen in afwisselende samenstelling met elkaar en individueel werken. Alle klassen werken projectmatig met de scrummethode. Met de vernieuwende leeromgeving speelt Landstede in op de veranderende én toekomstige manier van leren.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Actueel bij inrichting

 • themaboek vo
  Themaboeken speciaal voor het VO

  We stelden een viertal boeken samen binnen de vakgebieden en specialismen waar we sterk in zijn. Stuk voor stuk boeken bomvol nuttige informatie, prikkelende inspiratie en een greep uit ons inmiddels enorme aanbod materialen in techniek, science, BiNaSk, creatief, kantoor, inrichting, ICT en digitalisering.

 • vo
  Twee populaire leerlingsets in het VO

  Op zoek naar nieuwe leerlingsets? Denk dan eens aan populaire leerlingsets met de Uno-C tafel of Uno-M tafel en de Jumper stoel of PantoSwing-LuPo stoel. Deze sets zijn geproduceerd door VS, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair.

 • roc flevoland
  ROC van Flevoland MBO College Poort Almere

  Gebouw met een open karakter en moderne les- en praktijkruimtes voor sportieve, ondernemende en creatieve talenten. Een plek om te leren, werken en kennis te delen. Hiervoor zijn diverse plekken gecreëerd waar in groepsverband kan worden samengewerkt. Het gebouw staat voor duurzaamheid, natuurlijk en vrijheid. Dit wordt ondersteund door het gebruik van gerecyclede materialen met veel groen, houttinten en glas.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.


Hardlopers uit ons assortiment.