over heutink

Over Heutink

Totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg.

Heutink heeft alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs, opvang en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT.

Honderd jaar wijzer
Heutink symboliseert een eeuw onderwijs. Een gedenkwaardige eeuw, waarin het onderwijs algemeen toegankelijk werd voor iedereen. Daar hebben we met onze producten een belangrijke rol in gespeeld. Door vooruitstrevend te zijn, alert te reageren en aandacht te hebben voor de vraag vanuit het onderwijs. Maar vooral door onafhankelijk en altijd vanuit het belang van het kind te adviseren, informeren en inspireren.

Groeien doe je niet alleen

kinderen

We geloven in samenwerken en in het delen van onze passie

Kinderen groeien al meer dan 100 jaar met behulp van onze spullen.
Scholen, kinderopvangcentra en welzijnsinstanties ook. Maar ook wij groeien continu. Want in alles wat we doen, bedenken, voelen en uitdragen staat er uiteindelijk maar één ding centraal: het kind.

Onze missie
”Heutink wil iedereen die te maken heeft met primair onderwijs, voortgezet onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn en ontwikkeling van kinderen van 0-18 jaar adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Heutink helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling.”

Samen sterk vanuit De Heutink Groep

Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. En nog steeds een echt familiebedrijf.
Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen wereldwijd. Samen sterk!
samen sterk

Onze kernwaarden
Waarom we doen wat we doen hoe we dat doen? Dat komt vooruit uit onze diep gewortelde kernwaarden:

 • FamilieOpen, warm en met aandacht voor elkaar.
 • NuchterOnze basis ligt tenslotte in Twente.
 • KwaliteitGewoon goed. Altijd.
 • VerstandVan zaken. 
 • OnafhankelijkOm altijd het best passende te kunnen adviseren.
 • CompleetOngeacht vraag, behoefte of merk.
 • BewustAandacht voor mens en milieu.
 • SterkMet collega’s, partners, producenten en klanten.

 • onze merken
  Heutink merken & labels

  Heutink biedt hoogstaande educatieve materialen wereldwijd. Samen met onze teams van specialisten ontwerpen en ontwikkelen we innovatieve producten voor leren, spelen, organiseren en inrichten. Naast onze eigen line-up aan kwalitatieve producten bestaat ons assortiment uit duizenden andere gerenommeerde merken. Zo kunnen we precies dat leveren waar scholen en opvangorganisaties behoefte aan hebben, onafhankelijk en rekening houdend met persoonlijke wensen en voorkeuren.

 • duurzaamheid
  Heutink & duurzaamheid

  Duurzaamheid; vandaag de dag een veelgehoorde en graag gebruikte term. Maar ook een term die niet voor iedereen hetzelfde betekent. Voor Heutink staat duurzaamheid voor méér dan een lange levensduur van producten, dan zo min mogelijk printen en af toe op de fiets naar je werk of overstappen naar elektrisch rijden. Duurzaam betekent voor ons het bewust zijn van, en bezig zijn met, de voetstap die we achterlaten op de aarde. Oog voor de toekomst hebben. En daarbij hoort ook aandacht voor het kind.

 • vacatures heutink
  Werken bij Heutink

  Werken bij Heutink betekent onderdeel uitmaken van de Heutink familie. Net als dat het betekent dat je je steentje bij kunt dragen aan en iets kunt betekenen voor de toekomst. We bruisen van de ambities en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naast collega’s op kantoor en in onze buitendienst bieden we ook mogelijkheden voor een bijbaan en vakantiewerk. Wil je met ons meegroeien? Meewerken aan kwaliteit in onderwijs en opvang? Neem dan een kijkje bij onze actuele vacatures!

Heutink Foundation

Kansarme kinderen in de spotlights.

plezier

Ieder kind verdient een kans om te schijnen

Kunst-, cultuur- en muziekeducatie zijn essentieel in de ontwikkeling van kinderen.
De in 2016 door Jessica Heutink opgerichte Heutink Foundation wil juist kansarme kinderen een geluksmoment bezorgen door hen een culturele beleving te bieden. Want ieder kind verdient een kans om te schijnen!
Ontdek meer

”De naam Heutink staat voor een bijzondere familie en een bijzonder familiebedrijf. En voor ruim honderd jaar onderwijs.”