ko meppel

Thuis in de kinderopvang meubilairspecial

’Denk verder dan in ruimtes of vierkante meters’
Bij een goede kinderopvang voelen kinderen zich thuis. Ze moeten een veilige en uitdagende plek hebben om te kunnen spelen. En dat betekent dat elke locatie zijn eigen plan nodig heeft.

 • tafel en stoel
  Meer dan een tafel en een stoel

  Ontdek in de meubilairspecial hoe de inrichting van de ruimte kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Op verschillende locaties in Nederland mochten we buiten de lijntjes kleuren. Dingen net even anders doen dan gebruikelijk is. Dat heeft geresulteerd in een veilige en verantwoorde inrichting waarin wensen van de kinderen én ouders centraal staan. Uniek maatwerk heeft gezorgd voor een loungebank in de achterwand van een kast, speelse combinaties van kleuren en uitdagende speeloplossingen.

 • wandbekleding
  Mooie wandbekleding en meubels net als thuis

  In samenwerking met Kids-F hebben we een compleet nieuwe lijn opgezet, speciaal voor de inriching van kinderopvangorganisatie Zein Childcare. Organische vormen en natuurlijke materialen spelen hierin de hoofdrol. De luxe en het huiselijke design zijn een uniek aspect van de kinderdagverblijven. Geen felle kleuren of een ’klinische’ uitstraling, maar mooie en natuurlijke wandbekleding en meubels ’net als thuis’.

 • belichting ruimte
  Kleine details, groots effect

  Een ruimte is geen ruimte zonder wanden en plafonds. Het inrichten houdt dan ook niet op bij het plaatsen van meubels. Denk bijvoorbeeld aan de effecten die belichting kan hebben op een ruimte. Belichting heeft een bewezen effect op het welbevinden van mensen. En wanden zijn natuurlijk prima te benutten om sfeer te geven aan de personeelsruimte.

Heutink Projectinrichting

Wij geloven niet in eenzijdig inrichten.
Bekijk onze Meubilairspecial Kinderopvang waarin we inspirerende voorbeelden hebben verzameld.
Bekijk de special
ko booek
Heb je liever een fysiek exemplaar, neem dan contact op met jou adviseur of onze klantenservice.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: