Navigation

Werken bij Heutink

We bruisen van de ambities en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naast collega’s op kantoor en in onze buitendienst bieden we ook mogelijkheden voor een bijbaan en vakantiewerk.

laptopp

Actuele vacatures
Wij zoeken nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen, teams en specialismen. Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou bij zit. Enthousiast na het lezen van de functie-omschrijving? Dan horen we graag van je!

Vacature Teamleider binnendienst

Teamleider binnendienst

Ervaring in de binnendienst en met aansturen van een gedreven en enthousiast binnendienst team? Reageer dan gelijk.
Als Teamleider binnendienst werk je zelf mee op de afdeling Projectinrichting Primair Onderwijs. Naast aansturing ben je verantwoordelijk voor het algehele serviceniveau van deze afdeling, het bewaken en faciliteren van de teamprocessen, afstemming met buitendienst en directie.
Bekijk vacature
teamleider binnendienst

Vacature Adviseur kinderopvang

Regio Brabant

vacature kinderopvang salesteam

Adviseur kinderopvang

Wil jij kinderopvangorganisaties in Brabant gaan helpen met het maken van de juiste keuzes voor spel- en ontwikkelingsmateriaal, inrichting en meer?
Ons kinderopvangsalesteam is op zoek naar een nieuwe collega om samen nog sterker te staan en structureel en waardig invulling te geven aan onze groeipotentie en –ambities binnen deze boeiende markt.
Bekijk vacature

Vacature Logistiek coördinator

Logistiek coördinator

Kun jij snel schakelen, hou je van een strakke planning en ben je communicatief sterk? Dan is deze ‘spin in het web’ functie misschien wel écht iets voor jou
Een functie waarin je logistiek kunt combineren met jouw skills op het gebied van communicatie, plannen en organiseren.
Bekijk vacature
logistiek coordinator

Vacature Logistiek medewerker

vacature logistiek

Logistiek medewerker

Wil jij werken in een spiksplinternieuwe logistieke omgeving, ben je flexibel en weet je van aanpakken?
Een uitdagende logistieke functie waarin je de handen uit de mouwen kunt steken om ervoor te zorgen dat de bestellingen goed en tijdig verstuurd worden. Daarnaast vind je het leuk om vakantiekrachten in te werken, aan te sturen en te begeleiden.
Bekijk vacature

Vacature Adviseur basisonderwijs

Regio Brabant

Adviseur basisonderwijs

In deze functie komen onderwijs en commerciële samen!
Wij zoeken een nieuwe collega! Iemand die helemaal thuis is in het onderwijs maar zijn of haar commerciële talenten nog niet optimaal de ruimte heeft kunnen geven.
Bekijk vacature
adviseur

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

primair onderwijs & voortgezet onderwijs

vacature binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Heutink staat voor persoonlijk contact en korte lijnen. Een belangrijke schakel hierin is ons binnendienstteam. Voor dit team zijn we op zoek naar dubbele versterking!
Of je nu een waar commercieel talent bent maar niet bekend bent in de onderwijswereld, of dat je juist helemaal thuis bent in het onderwijs maar je commerciële talenten nog niet optimaal de ruimte hebt kunnen geven...
Bekijk vacature

Vakantiewerk bij Heutink

Vakantiewerk

Deze zomer lekker bijverdienen en werken in een gloednieuwe logistieke omgeving.
Wil jij vakantiewerk doen bij Heutink in ons nieuwe pand in Nijverdal? Inmiddels kun je je aanmelden voor vakantiewerk in de zomer van 2022.
Aanmelden
vakantiewerk

Bijbaan bij Heutink

bijbaan

Bijbaan

Werken wanneer het jou uitkomt
Naast je school bijverdienen? Kom dan werken in ons magazijn! Bestellingen verzamelen en inpakken, voorraden aanvullen en pakketjes controleren.
Aanmelden