Werken bij Heutink

We bruisen van de ambities en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naast collega’s op kantoor en in onze buitendienst bieden we ook mogelijkheden voor een bijbaan en vakantiewerk.

laptopp

Actuele vacatures
Wij zoeken nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen, teams en specialismen. Kijk snel of er een geschikte vacature voor jou bij zit. Enthousiast na het lezen van de functie-omschrijving? Dan horen we graag van je!

Vacature Business controller

Vacature Business controller

Business controller

Ben jij een (ervaren) Business controller en wil je graag meewerken aan de groeiambitie en verdere professionalisering van het Team Finance & Control?
Als Business Controller draag je bij aan de verbetering van de operationele prestaties binnen de organisatie. Je analyseert operationele processen en performances in een groeiende organisatie, stelt business cases op en komt met concrete verbetervoorstellen en -plannen.
BEKIJK VACATURE

Vakantiewerk bij Heutink

Vakantiewerk

Geld verdienen in je zomervakantie? Heutink zoekt jou!
Wil jij vakantiewerk doen bij Heutink in ons nieuwe pand in Nijverdal? Inmiddels kun je je aanmelden voor vakantiewerk in de zomer van 2023.
Aanmelden
vakantiewerk

Vacature Logistiek teamleider

teamleider logistiek

Logistiek teamleider

Ben jij een flexibele en enthousiaste logistiek teamleider die van aanpakken weet?
Een uitdagende en dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor de begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers en een optimaal verloop van de logistieke processen.
Bekijk vacature

Vacature Content marketeer primair onderwijs

Content marketeer

Wij zoeken een content marketeer die Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart gaat zetten!
Je bouwt landingspagina’s, verzorgt e-mailcampagnes, houdt onze sociale media up-to-date en bent continu op zoek naar nieuwe manieren om Heutink primair onderwijs online nóg beter op de kaart te zetten.
Bekijk vacature
content marketeer