Navigation

Themaboek Inrichten en meer

Het hart van de boekenbox.
De inrichting van jouw opvang is het hart van de organisatie. Dit boek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.
bekijk het complete boek
inrichten

Het boek ’inrichten en meer’ is het hoofdboek en onderdeel van de gloednieuwe boekenset van Heutink: Thuis in de kinderopvang. En laat je door de naam niet misleiden, want naast een catalogusdeel met kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting bevat dit boek ook een heleboel achtergrondartikelen, interviews, kindtypes, tips, activiteiten en meer.

Geen hokjes maar handvatten
Geen kinderopvang is hetzelfde. Net zoals dat geldt voor kinderen die er gebruik van maken. Zie de thema’s in dit boek dan ook niet als ’hokjes’, maar als handvatten en ideeën voor uiteenlopende onderwerpen, toepasbaar binnen elk opvangtype.

Het boek is opgebouwd aan de hand van 4 thema’s:

 • Bewust & gezond
 • Talent & vaardigheid
 • Spelen & bewegen
 • Ontdekken & maken

Themaboek Inrichten en meer aanvragen

ko boeken

Alles voor jouw kinderopvang

Themaboek Inrichten en meer.
Hebben? Vraag ernaar bij jouw Heutink-adviseur of vraag een exemplaar óf zelfs de hele boekenbox aan.
boek aanvragen

Uitgelicht uit het themaboek

Interessante verhalen, tips en meer…

 • bos
  Agrarische opvang in Bergentheim

  Een agrarische opvang waar kinderen genieten van ruimte, rust en natuur. Alina Timmermans, eigenaar van kinderopvang Het Kalfje vertelt hoe het er bij hen aan toegaat.

 • kok
  De vernieuwde kinderopvang volgens Svetlana Lalic

  Binnenkijken bij UniKidz. Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, net als thuis. Svetlana Lalic, founder & algemeen directeur, neemt je mee in het succesvolle concept van kinderopvang UniKidz.

 • steam
  10 redenen om aan de slag te gaan met STEAM

  Thijs van der Kaaij is een gedreven en gepassioneerd STEAM-specialist en werkt dagelijks samen met kinderen aan vaardigheden van de toekomst. Hij legt je uit waarom STEAM ook geschikt is voor jouw kinderopvang!

 • rollenspel
  Rollenspel

  Heb je alles in huis voor het optimaal stimuleren van rollenspel? Jonge kinderen kunnen nog niet meteen schrijven of lezen en ze kunnen zich mondeling maar beperkt uitdrukken. Maar spelen kunnen zij als geen ander!

Onderdeel van box met 5 themaboeken

Thuis in de kinderopvang.
Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken.
boekenbox aanvragen
boekenbox

Themaboeken apart uitgelicht

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk ook de andere themaboeken.

 • themaboek organiseren en faciliteren
  Organiseren en faciliteren

  Een boek vol handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

 • ontwikkelen en ontdekken
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten)spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

 • knutselen
  Knutselen

  Van papier tot klei, van textiel tot hout. Hierin vind je een breed assortiment aan knutselmaterialen en leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.

Advies, hulp of meer informatie?
Doordat we de markt door en door kennen, onafhankelijk adviseren en daardoor met een open blik met je meedenken, helpen we te focussen op dát wat jouw organisatie nodig heeft op elk moment. Voor advies, hulp of meer informatie neem je contact op met jouw adviseur of met onze binnendienst.

Contact opnemen