Slaapruimte

Slaap kindje slaap...

slapen

Creëer een fijne plek om te slapen

Voor de jongste kinderen mag een veilige slaapplek niet ontbreken. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Deze bedden zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Inrichtingstips. voor de slaapruimte

Maak kennis met onze meubellijnen voor bedden en boxen.

 • Goldline & Basicline
  Goldline & Basicline

  Twee sterke meubellijnen die voldoen aan de hoogste standaarden in de markt en voldoen dus aan de eisen die je van de producten van Kids-F en Heutink mag verwachten. Alle kwetsbare delen zoals wielen, scharnieren, ladegeleiders en kunststof laden zijn dan ook voor beide lijnen gelijk uitgevoerd.

 • Slapen
  De nieuwe meubellijn Puur

  Praktische & hippe kwaliteitsmeubels in verschillende kleuren en formaten. De nieuwe lijn is standaard uitgevoerd in licht eiken, maar het is ook mogelijk om de meubels helemaal aan te laten sluiten bij jouw organisatie, interieur en smaak.

slapen

Veilig slapen in de buitenlucht

Met de buitenbedden van Kids-F, een goede oplossing!
De frisse lucht is heel goed voor de longen van jonge kinderen. Met name voor kinderen met astmatische aandoeningen en allergieën. Het zorgt voor meer weerstand en een grotere opname van vitamine D.
naar de shop

Binnenkijken bij

Kinderopvangorganisaties met ruimte voor lekker en veilig slapen.

 • unikidz neptunes ijburg
  UniKidz Neptunus Amsterdam IJburg

  De groeps- en activiteitenruimtes zijn ingericht in een huislijke sfeer, waar natuurlijke materialen, organische vormen en pasteltinten zorgen voor rust. De ruime en overzichtelijke ruimtes bieden veel speel- en bewegingsruimte. En daarnaast kan er veilig en prikkelvrij geslapen worden.

 • hof van twente delden
  Kinderopvang Hof van Twente Delden

  Een inrichting op basis van bestaand meubilair. Een tweetal klaslokalen binnen een school zijn omgetoverd tot een kinderopvang. De uitdaging: vanuit moodboards, een kleurenpallet en bestaand meubilair een verfrissende en passende inrichting creëren voor zowel 2 KDV groepsruimtes, een verschoonruimte en slaapkamers.

 • Freekids De Werf Zaandijk
  Freekids De Werf Zaandijk

  Een IKC waar jong en oud samenkomen. Binnen Basisschool De Werf in Zaandijk vind je Freekids De Werf. Een plek waar kinderen komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Onderwijs en opvang gaan hier hand in hand. Iets wat ook terugkomt in de inrichting van deze mooie locatie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Shop op categorie

Actueel bij slapen

 • boekenbox KO
  Themaboek Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van de organisatie. Dit boek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • luchtkwaliteit
  Maak luchtkwaliteit inzichtelijk

  Eenvoudig het binnenklimaat meten met de Smartsensor van AirTeq. Volgens onderzoek van de overheid is het binnenklimaat van Nederlandse scholen en opvangcentra vaak niet optimaal.

 • mamaroo
  MamaRoo Sleep in de praktijk

  Kinderdagverblijf Partou uit Eindhoven heeft kennisgemaakt met de mamaRoo Sleep van 4moms: een slimme slaapoplossing.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.