Heutink: alles voor ontwikkeling en spel

Heutink biedt een ruim assortiment aan materialen voor ontwikkeling en spel. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen; het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Educatief spelen en ontwikkelen

Ben je op zoek naar educatief speelgoed voor de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. In ons assortiment vind je educatief speelgoed voor de spelontwikkeling. Van buitenspeelgoed, zoals loopfietsen en driewielers, tot puzzels, water- en zandtafels en rollenspelspeelgoed.

Populaire producten uit ons assortiment ontwikkeling en spel

We bieden producten voor diverse leeftijdsgroepen, van jong tot oud. Ben je op zoek naar educatief speelgoed of andere producten voor de ontwikkeling van kinderen? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Van leerzaam speelgoed voor de kinderopvang en onderbouw tot educatief materiaal voor het voortgezet en hoger onderwijs.

Bouw- en constructiemateriaal is erg populair in ons assortiment. Bezig zijn met constructief spel stimuleert creativiteit, het probleemoplossend vermogen en verbeeldingskracht. We hebben een ruim aanbod met bouwblokken, magnetisch bouwmateriaal, bouwmatten en meer.

Op zoek naar een loopfiets, driewieler of ander buitenspeelgoed voor het schoolplein? Deze vind je in de productcategorie ‘Rijdend materiaal’. Naast rijdend materiaal voor op het schoolplein vind je hier bijvoorbeeld ook een bolderkar voor de kinderopvang.

Naast bouw- en constructiemateriaal en rijdend materiaal zijn nog andere producten favoriet bij onze klanten, namelijk:

  • Rollenspel
  • Spel
  • Sport en beweging
  • Zand- en watermateriaal
  • Puzzels

Populaire merken

In de categorie ‘Spel en ontwikkeling’ bieden we meer dan 100 verschillende merken om uit te kiezen. Daardoor zit er voor iedereen wel een bekend en/of vertrouwd merk tussen. Van bepaalde merken bieden we vrijwel het complete assortiment aan.

Bij onze klanten zijn diverse merken populair. Bijvoorbeeld Educo, dat zich volledig focust op hands-on educatief speelgoed. Ook Winther en Okido zijn favoriet vanwege hun ruime keuze in rijdend materiaal voor op het schoolplein. Daarnaast zijn de producten van HaPe Toys erg populair. HaPe Toys biedt een verscheidenheid aan producten voor in het poppenhuis, maar ook treinsets, puzzels en meer.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere merken:

  • 999 Games
  • PlanToys
  • Lego Education
  • Grimms

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar rijdend materiaal, bouw- en constructiemateriaal, materiaal voor sport en beweging of ander materiaal voor spel en ontwikkeling, bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.