mamaroo

MamaRoo Sleep in de praktijk

De ervaring van Nadi.
Kinderdagverblijf Partou uit Eindhoven heeft kennisgemaakt met de mamaRoo Sleep van 4moms: een slimme slaapoplossing. Hieronder lees je hoe Nadi en haar collega’s de mamaRoo Sleep hebben ervaren.

De mamaRoo Sleep volgens Nadi Cadenas Rojo - kinderdagverblijf Partou
”Als allereerste moet ik toegeven dat we de mamaRoo Sleep helemaal geweldig vinden bij ons op de groep! Wij zouden deze echt wel aanraden. We maken er volop gebruik van met onze kleintjes en merken dat ze hier ook echt in ontspannen. Vaak slapen ze al voordat we het in de gaten hebben. Vooral door de verschillende bewegingen waardoor ze niet constant op dezelfde manier gewiegd worden.

”Wij gebruiken over het algemeen alleen de langzaamste of de op een na langzaamste stand omdat we juist willen dat ze het echt als ontspannend ervaren. De verschillende natuurgeluidjes helpen hier ook in mee.”

Een groot voordeel vind ik vooral dat je het kindje in het wiegje kan laten wiegen totdat het in slaap valt zonder dat je hem of haar de hele tijd vast moet houden of op de arm moet wiegen als je nog 14 andere kinderen op de groep hebt. De mamaRoo Sleep heeft ook een onderdeel in de 4moms app. Wij maakten vooral gebruik van de touchscreen op de mamaRoo zelf, maar via de app kan je van beweging veranderen of het wiegje een standje hoger of lager zetten. Ideaal!! Al met al alleen maar pluspunten!”
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: