Basicline & Goldline

Twee sterke meubellijnen die voldoen aan de hoogste standaarden in de markt.

basicline

Sterke meubilairlijnen
Kids-F kent verschillende lijnen: de Basicline en de Goldline. Beide productlijnen voldoen aan de hoogste standaard in de markt en voldoen dus aan de eisen die je van de producten van Kids-F en Heutink mag verwachten. Alle kwetsbare delen zoals wielen, scharnieren, ladegeleiders en kunststof laden zijn dan ook voor beide lijnen gelijk uitgevoerd. Maar wat zijn dan de verschillen? 

  • basicline
    Basicline | frisse uitstraling, beste prijs-kwaliteitverhouding

    Fris en eigentijds uiterlijk door het gebruik van een witte ombouw, wit interieur en berken raamwerken, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; door de materiaalkeuze voordeliger geprijsd, mdf ombouw, rondom afgewerkt met robuuste 2 mm ABS (kunststof) rand én 4 jaar garantie.

  • goldline
    Goldline | warme uitstraling, materiaal van topkwaliteit

    Warme uitstraling door het gebruik van berkenhout als basis, onverwoestbaar aluminium basisframe, berkenmultiplex ombouw, berken spijlenraamwerk, mdf achterwand én 4 jaar garantie.

grabbelton

Onderhoudscontract

Voor alle nieuw aangeschafte Kids-F bedden en boxen bieden wij onderhoudscontracten aan.
Dit betekent dat na installatie een jaarlijkse inspectie en regulier onderhoud worden uitgevoerd, conform de gebruiksaanwijzing. Per bed of box ben je 4 jaar lang verzekerd van een goede controle op de veiligheid van het bed.
Neem contact op