beer

Maak luchtkwaliteit inzichtelijk

Eenvoudig het binnenklimaat meten met de Smartsensor van AirTeq.
Volgens onderzoek van de overheid is het binnenklimaat van Nederlandse scholen en opvangcentra vaak niet optimaal.

Meer dan 70% van de basisscholen en middelbare scholen hebben een te hoog CO2-gehalte in hun klaslokalen. Een ongezond binnenklimaat kan een negatieve invloed hebben op prestaties, concentratievermogen en gezondheid van kinderen, leerkrachten en pm'ers. Met de Smartsensor van AirTeq kun je het binnenklimaat meten vanaf je telefoon en heb je een online inzicht en analyse op je computer.

 • airteq
  Wat is de AirTeq?

  De AirTeq is een slimme sensor die de luchtvochtigheidsgraad, het geluidsniveau en de luchtkwaliteit meet. De AirTeq geeft aan welke maatregelen je kan nemen om het binnenklimaat te verbeteren. Je krijgt toegang tot de live metingen, historische gegevens en grafieken op je smartphone, tablet of computer. Dit conform de laatste eisen van het Bouwbesluit en de GGD-richtlijnen.

 • sensor
  Hoe werkt het?

  Als je de sensor aan de bovenzijde aanraakt, gloeit de ingebouwde lichtindicator op met de kleur van de Health index. De sensor meet de belangrijke onderdelen van de ruimte en waarschuwt je met een melding als er iets verbeterd moet worden. Dankzij de eenvoudige app weet je in een oogopslag of het binnenklimaat bij jou gezond is of niet en krijg je een melding of er iets verbeterd moet worden en advies over wat je kan doen voor een gezonder binnenklimaat.

De kleuren van de Health index

 • Blauw - comfort goed
 • Geel - comfort redelijk
 • Oranje - comfort slecht
 • Rood - comfort ongezond

We plaatsen een sensor in een lokaal en je kunt direct zien hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in het lokaal. • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: