UniKidz Neptunus Amsterdam IJburg

Ruime, overzichtelijke ruimtes met maximale speel- en bewegingsruimte.

unikidz neptunes ijburg

UniKidz-locatie Neptunus ligt centraal op IJburg. Het is de eerste in-school locatie van UniKidz. Basisschool Neptunus is een Daltonschool met het profiel wetenschap, natuur en techniek. UniKidz biedt op deze locatie buitenschoolse opvang, babyopvang en voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Met de VVE-groepen voor 2- tot 4-jarigen slaat UniKidz in samenwerking met de basisschool de brug naar onderwijs.

unikidz neptunes ijburg

Huiselijk

De groeps- en activiteitenruimtes zijn ingericht in een huislijke sfeer, waar natuurlijke materialen, organische vormen en pasteltinten zorgen voor rust. De ruime en overzichtelijke ruimtes bieden veel speel- en bewegingsruimte.

 • unikidz neptunes ijburg
  Stamtafel? Boomstamtafel!

  De boomstamtafel biedt een fijne centrale plek waar de dag wordt doorgenomen, wordt aangeschoven voor het eten en waar geknutseld wordt. De combinatie van het organisch gevormde houten blad en het donkere stalen onderstel geeft een moderne industriële uitstraling. De tafel is speciaal voor UniKidz Neptunus gemaakt. De ergonomische banken met houten onderstel en zwarte zitting en rugleuning maken het af.

 • unikidz neptunes ijburg
  Sfeervol spelen

  Van schattige tafeltjes en stoeltjes, kleurrijke krukjes, slimme opbergers, realistische speelmeubels en fijne speelkleden tot de aankleding van de gebruikers én de ruimte zelf aan alles is gedacht.

 • unikidz neptunes ijburg
  Organisch gevormde grondbox

  De kleinsten kunnen veilig spelen en ontdekken in deze Pikler grondbox. Een organisch gevormde, ’pure’ plek met ruimte voor vrije, zelfstandige bewegingsontwikkeling en waar onderzoeksdrang op een natuurlijke wijze wordt uitgedaagd.

UniKidz Neptunus

Veilig en prikkelvrij slapen

Nu kunnen baby’s en peuters samen met hun grote broer of zus naar school!

 • unikidz neptunes ijburg
 • unikidz neptunes ijburg
 • unikidz neptunes ijburg

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.