organiseren

Alles over organiseren

Onderwijs en opvang beginnen met een goed georganiseerde werkwijze. Lees hier meer over (hulp)middelen en diensten om onderwijs en opvang te organiseren in de breedste zin van het woord.

Snel naar

 • organiseren
  ICT-oplossingen

  ICT-oplossingen voor de gebieden Leren, Werken, Communiceren en Beheren die waarde toevoegen voor het lerende kind en de leerkracht.

 • organiseren
  Drukwerk

  Ontdek de voordelen van schooldrukwerk zoals proefwerk- en examenpapier, diplomapapier en huisstijldragers uitbesteden aan je schoolleverancier.

 • organiseren
  Kantoor

  Alles voor een fijne werkplek. Kwalitatieve en hoogwaardige oplossingen voor een optimaal ingerichte en faciliterende werkplek.

organiseren

Momento tijd voor meer leerkracht

Dashboard en digitale klassenmap in één met tijdwinst als uitganspunt.
Verminder werk- en tijdsdruk door planning, dagindeling, leerdoelen, lesmateriaal en de leerresultaten op één digitale plek inzichtelijk te hebben.
Lees meer

organiseren

Events & webinars

In één middag weer helemaal bij!
Ook dit jaar organiseren we samen met partners weer een uiteenlopend aanbod aan events en webinars door het hele land én online. Bekijk hier het volledige overzicht en meld je aan! Zo ben je één middag weer helemaal bij over uiteenlopende onderwerpen!
NAAR DE EVENTAGENDA

Actueel voor organiseren

 • organiseren
  Alles op een rijtje met het Checkboek kleuteraanbod

  Jonge kinderen staan te popelen om te leren maar beheersen nog niet altijd de juiste vaardigheden om op een schoolse manier te ontwikkelen. Spelen kunnen ze als geen ander! Hoe zorg je dat spelen een beredeneerd kleuteraanbod voor ervaren en leren wordt? Door hoeken, ontwikkelingsmateriaal en ontwikkelingslijnen op elkaar af te stemmen.

 • organiseren
  Digitale geletterdheid op het Theda Mansholt College in Delfzijl

  Het wordt voor leerlingen steeds belangrijker om digitaal vaardig te zijn. Iets dat met name tijdens de sluiting van de scholen aan het licht is gekomen, door het onderwijs op afstand via de digitale mogelijkheden. Veel scholen hebben een enorme uitdaging aan het verbeteren van de digitale geletterdheid van de leerlingen.

 • organiseren
  Twee populaire leerlingsets in het VO

  Het schooljaar 2020-2021 vindt zowel op school als thuis plaats. We hebben allemaal de hoop dat komend schooljaar de lessen allemaal weer ’gewoon’ op school zijn. Om de leerlingen goed te kunnen faciliteren, is het goed om je op tijd te verzekeren van leerlingsets voor schooljaar 2021-2022.

 • organiseren
  Maak luchtkwaliteit inzichtelijk

  Eenvoudig het binnenklimaat meten met de Smartsensor van AirTeq. Volgens onderzoek van de overheid is het binnenklimaat van Nederlandse scholen en opvangcentra vaak niet optimaal. Meer dan 70% van de basisscholen en middelbare scholen hebben een te hoog CO2-gehalte in hun klaslokalen.

Meer informatie over organiseren

 • contact
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.