Navigation

Alles op een rijtje met het Checkboek kleuteraanbod

Een handig hulpmiddel voor de onderbouwleerkracht.
Jonge kinderen staan te popelen om te leren maar beheersen nog niet altijd de juiste vaardigheden om op een schoolse manier te ontwikkelen.
kleuteraanbod

Hoe zorg je dat spelen een beredeneerd kleuteraanbod voor ervaren en leren wordt? Door hoeken, ontwikkelingsmateriaal en ontwikkelingslijnen op elkaar af te stemmen. Het Checkboek kleuteraanbod kan je hierbij helpen. Check je hoeken en ontwikkelingsmateriaal en zet alles op een rijtje voor spelend ervaren en leren in de onderbouw.

kleuteraanbod

Een beredeneerd aanbod

Hulp nodig bij de check van het kleuteraanbod in jouw groep of vragen over de verschillende materialen?
Onze adviseurs helpen je graag met onafhankelijk advies of een vrijblijvende offerte. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan ons informatiecentrum om alle kleutermaterialen te bekijken.
meer informatie
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: