Waardevolle ICT-oplossingen

ICT-oplossingen die waarde toevoegen voor de leerling en de leerkracht/docent.

ICT

Laat ze leren
Leerlingen maken de wereld van morgen. Daarom verdienen ze het best mogelijke onderwijs. Onderwijs waarin ICT een belangrijke ondersteunende rol speelt. Heutink ICT zorgt ervoor dat scholen niet alleen beschikken over de juiste ICT-middelen, maar ook weten wat de mogelijkheden zijn en er probleemloos mee kunnen werken.

De ICT-oplossingen
We onderscheiden vier gebieden waarop ICT een waardevolle rol speelt in het onderwijs: leren, werken, communiceren en beheren. De ideale manier om ICT in te zetten in het onderwijs is voor iedere school anders. Jij bepaalt wat je op school wilt met ICT en op welk gebied je ons nodig hebt. Vanuit daar gaan we samen op weg en helpen wij je de oplossingen te kiezen die het beste passen bij jouw wensen. We zorgen er natuurlijk ook voor dat alles naadloos op elkaar aansluit en veilig met elkaar samenwerkt.

Oplossingen die passen bij jouw wensen

 • ict
  Leren

  Heutink ICT biedt alles wat je nodig hebt om onderwijs met ICT te organiseren en faciliteren, van taal en rekenen tot digitale geletterdheid. Met deze oplossingen blijft iedereen bij de les.

 • heutink ict
  Werken

  Goed onderwijs vraagt om goede samenwerking. Als je voor de juiste ICT-oplossingen kiest, kun je als team beter samenwerken en snel en eenvoudig informatie delen.

 • communiceren
  Communiceren

  Hoe zet je jouw school op de kaart? En hoe communiceer je effectief en eenvoudig met (potentiële) ouders en leerlingen? Ontdek de handige oplossingen van Heutink ICT.

 • heutink ICT
  Beheren

  Ontdek praktische oplossingen om je ICT-omgeving en -apparaten (zelf) te beheren. Zo heb je alles in de hand, los je problemen eenvoudig op en houd je meer tijd over voor onderwijs.

ict

Digitale geletterdheid - Het begint bij de leerkracht en docent

Hoe vertaal je de eisen van het onderwijs naar de praktijk?
Hoe kom je tot de juiste aanpak van het digitaal geletterd maken van je leerlingen? En hoe zet je hierbij je IT-middelen optimaal in? Heutink ICT helpt je om succesvol aan de slag te gaan met digitale geletterdheid.
Lees meer

Meer van Heutink ICT

Wil jij je kennis verbreden op gebied van ICT-inzet in het onderwijs? Vraag onze kennisartikelen en posters aan.