Twee populaire leerlingsets in het VO

Ben je aan het kijken naar nieuwe leerlingsets voor jouw school? Dan helpen we je graag bij het maken van de keuze. We hebben daarom twee populaire leerlingsets uitgelicht. Deze sets zijn geproduceerd door VS, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor-, en objectmeubiliair. Heutink is premium dealer van VS.

stoel

Leerlingset 1 | Uno-C tafel & Jumper stoel

De Uno-C tafel kenmerkt zich door, de naam zegt het al, het C-poot onderstel.
De bijbehorende de Jumper Air Active stoel is een ergonomische stoel met een stoere en volwassen uitstraling.

Leerlingset #1 | Uno-C tafel & Jumper stoel
Het onderstel is voorzien van kunststof glijders en het formaat van de tafel is vanaf 70 x 50 cm. De tafel is uitgevoerd met krasbestendig en onverwoestbaar Lignodur blad. 
Meer over de tafel

Bijbehorende stoel: de Jumper Air Active. De stoel heeft een dubbelwandig polypropyleen kuip met luchtkussen effect. Zo heeft de stoel een actieve en comfortabele zit. De kuip is 100% recyclebaar. De stoel heeft een stalen sledeframe onderstel met duo-glijders voor extra bescherming van de vloer. 
Meer over de stoel

Jumper Air Four kruk
Daarnaast is er nog een kruk in dezelfde lijn als de Jumper Air Active stoel, namelijk: de Jumper Air Four. De kruk heeft dezelfde kuip als de stoel. De kruk is beschikbaar in twee zithoogtes: 61 en 76 cm. 
Meer over de kruk

stoel

Leerlingset 2 | Uno-M tafel & PantoSwing-LuPo stoel

Deze tafel heeft aan beide zijden een zitmogelijkheid en is uitgevoerd met een kras-, slag- en stootvast blad.
De stoel is uitgevoerd met een ergonomisch gevormde zitkuip, die 100% recyclebaar is.

Leerlingset #2 | Uno-M tafel & PantoSwing-LuPo stoel
Het eerste onderdeel van deze set is de leerlingtafel Uno-M. Het formaat van de tafel is, net als de Uno-C tafel, vanaf 70 x 50 cm. Bovendien is het toepasbaar in diverse opstellingen. 
Meer over de tafel

Naast de Uno-M behoort ook de leerlingstoel PantoSwing-LuPo tot de leerlingset. De stoel is beschikbaar in diverse zithoogtes en uit te voeren in 12 kuip- en framekleuren. Bovendien is het onderstel voorzien van unieke duo-glijders waardoor krassen op linoleum vloeren voorkomen worden. 
Meer over de stoel

Leerlingsets bestellen of eerst meer informatie?
De onderdelen van beide leerlingsets zijn leverbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen. Uiteraard helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Je kunt contact opnemen met een van de onderstaande adviseurs voor meer informatie. Het bestellen van leerlingsets kan via onze webshop of via een van onderstaande adviseurs.

Laurens van de Vis l.vandevis@heutink.nl 06 57 31 00 45
Marinko de Haas m.dehaas@heutink.nl 06 82 91 58 31
Arijan Boonstra a.boonstra@heutink.nl 06 53 81 33 37
Sander Bos            s.bos@heutink.nl 06 23 90 75 25
Jeroen Haarselhorst j.haarselhorst@heutink.nl 06 83 93 39 55
Bernard Aa b.aa@heutink.nl       06 20 63 54 79
Sylvana Moreno s.moreno@heutink.nl 06 82 98 52 96

inrichting boek

Meer tips voor jouw inrichting in ons themaboek

Je ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels.
In dit themaboek Inrichting vind je een samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer.
Bekijk online

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: