Kantoor

Kwalitatieve en hoogwaardige oplossingen voor een fijne werkplek. Van kantooraccessoires, -machines en -meubilair tot aan gepersonaliseerd drukwerk.

kantoor

Tegenwoordig werken steeds meer mensen, jong en oud, regelmatig op een andere plek dan standaard ’achter een bureau en op kantoor’. Thuis, staand, onderweg... het kan allemaal. En alhoewel een goede werkplek hebben belangrijk is niets nieuws is, waar dit is en hoe dit gefaciliteerd wordt is dat vandaag de dag soms wel.

Wanneer je veel tijd achter je bureau doorbrengt, is het belangrijk dat je werkplek praktisch en overzichtelijk is ingericht. Bovendien wil je een werkplek waar je jezelf prettig voelt, als je er zoveel uren doorbrengt. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het creëren van een fijne werkplek?

Alles voor een fijne werkplek

 • geel bureau
  Inrichting tips

  Tips voor het inrichten van een fijne werkplek, Heutinks huismerklijn kantoormeubilair, gerenommeerde andere merken en meubels en maatwerkoplossingen.

 • schriftje
  Eigen merk accessoires & verbruiksmateriaal

  Een leeg bureau is fijn, maar meestal niet de realiteit. Bekijk een greep uit het Heutink huismerk assortiment en ontdek meer over onze huismerklijn.

 • vliegtuigjes
  Drukwerk

  Ontdek de voordelen van drukwerk uitbesteden aan Heutink Grafimedia. Hier ben je aan het juiste adres voor bijvoorbeeld huisstijldragers. Van kaarten en notitieblokken tot brochures en flyers.

”Een goede werkplek is enorm belangrijk en zou niet afhankelijk moeten zijn van zaken als omgeving, gebruiker en functie.”

inrichting

Uitgelicht project

Voor elke ruimte een andere balans tussen actie en interactie.
De vraag voor de inrichting van 4 ruimtes op het bestuurskantoor van Orion luidde: ’Creëer een inrichting die passend is bij deze projectfases per ruimte’. Het resultaat is een dynamische en uitdagende inrichting.
Bekijk dit project