freekids

Inrichting gestoeld op visie

Jullie visie, ons maatwerk en de beste merken.

Inrichting gestoeld op visie
Omdat een goede inrichting een tastbaar verlengstuk is van de (onderwijs)visie en zo optimaal bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.
Heutink symboliseert ruim een eeuw onderwijs. Ooit klein begonnen in het basisonderwijs, vandaag de dag totaalleverancier in basis-, voortgezet en hoger onderwijs en de nummer 1 onderwijsinrichter in Nederland. Die combinatie, kennis van en ervaring in zowel onderwijs als inrichting, is uniek in Nederland!

Onze aanpak

 • anders kijken naar inrichten
  Anders kijken naar inrichten

  Onderwijs en opvang zijn volop in beweging. Visie is leidend, maatwerk wordt vanzelfsprekender, ontwikkelen en leren worden flexibeler. Dit alles heeft gevolgen voor de leer- en opvangomgeving. En dat vraagt om een andere kijk op inrichten.

 • bso
  Voor alle leeftijden

  Waar we ooit startten met het inrichten van voornamelijk basisscholen zijn we sindsdien flink gegroeid. We ontwikkelden en professionaliseerden onze inrichtingstak en werken vandaag de dag met een groot team specialisten, ontwerpers, architecten, partners en autoriteiten aan grote en kleine inrichtingsvraagstukken voor allerlei vormen van speel-, leer- en werkomgevingen voor kinderen én volwassenen.

 • school
  Doordacht stappenplan

  Om een goede vertaling van jullie visie op ontwikkeling en onderwijs naar een passende inrichting te maken werken we met een doordacht en bewezen effectief stappenplan. Aan de hand van 8 bewaken we het gehele proces van inventarisatie tot en met nazorg. Het resultaat? Een inrichting op maat die jullie visie optimaal ondersteunt.

 • inrichting
  Voor elke vraag groot of klein

  Of je nu op zoek bent naar een enkel vervangend meubelstuk of een complete inrichting, Heutink heeft het! Van de beste merken tot gedetailleerd maatwerk, we bieden een enorm gevarieerd assortiment met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Groot of klein, wat jullie ook kiezen, jullie kunnen altijd rekenen op onze zekerheden.

 • Inrichting vanuit visie
 • Ontwikkeling als uitgangspunt
 • Compleet assortiment
 • Merkonafhankelijk advies
 • Complete ontzorging

Binnenkijken bij anderen

amity

Binnenkijken bij...

Elk project begint met een wens, die inspireert tot een ontwerp en vertalen we uiteindelijk naar de praktijk. Bekijk een greep uit recent gerealiseerde inrichtingen.
Naar referentieprojecten

Project uitgelicht

IKC Kadans Vroomshoop

De natuur is letterlijk naar binnen gehaald.
Hier loopt de natuur als rode draad door de inrichting. Echte bomen, plantgroepen, mos aan de wand, boomstamtafels, boekenplanktakken... Alle gekozen kleuren, vormen, materialen staan ze in het teken van de natuur.
Bekijk dit project
kandans vroomshoop

  Samen aan de slag voor de juiste inrichting

  • onze aanpak
   We doen het samen

   Onze aanpak is er een van co-creatie: samen met (interieur)architecten, onze projectadviseurs én de organisatie komen we tot een passend inrichtingsvoorstel.

  • maatwerk
   Maatwerk & makers

   We geloven dat góed maatwerk staat of valt met de juiste combinatie van drie factoren die samen bepalend zijn voor de mate van kwaliteit en daarmee het succes van maatwerk meubilair: materialen, machines en makers.

  • merken en partners
   Merken en partners

   Het maximale resultaat voor ieder inrichtingsvraagstuk door een breed scala aan merken én betrouwbare, flexibele partners.

  Meer informatie

  We helpen je graag met jouw inrichtingsvraag! Advies op maat, een afspraak in één van onze showrooms of een inspiratieboek doorbladeren?

  • advies op maat
   Advies op maat

   Wil je advies op maat, ontdekken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of gewoon eens sparren met een ervaringsdeskundige? Onze inrichtingsspecialisten, interieurarchitecten en projectbegeleiders denken graag met je mee. Button: Adviesgesprek plannen

  • inspiratieboeken
   Inspiratieboeken

   Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

  • service en support
   Contact

   Hoe kunnen we je helpen? Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder.