skillstown

SkillsTown

De online opleider voor professionals.

Leuk en effectief leren
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continue veranderende wereld om hen heen. Met All you can learn van SkillsTown, reik je medewerkers honderden online trainingen aan die in verschillende leervormen te volgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan e-learning modules, webinars en podcasts. Zo speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

SkillsTown en Heutink
SkillsTown en Heutink werken al bijna 10 jaar samen. Het is onze gezamenlijke ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Dit doen we door ook onszelf te blijven ontwikkelen en innoveren. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd en altijd nieuwsgierig naar meer.

Het online leerplatform

 • skillstown
  Meer dan 500 online trainingen

  Om leren leuk en effectief te maken is het belangrijk dat medewerkers zelf kunnen kiezen wat ze willen leren. Daarom vind je in het online leerplatform een breed aanbod online trainingen over verschillende onderwerpen. Denk aan; communiceren, samenwerken, presenteren en time management. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod branche-specifieke trainingen voor o.a. het onderwijs.

 • skillstown
  Eigen content toevoegen

  Naast het uitgebreide aanbod trainingen dat beschikbaar is in het platform, kun je gemakkelijk eigen content maken en toevoegen. Bijvoorbeeld voor bedrijfsspecifieke kennis over bepaalde protocollen, of onboarding voor nieuwe collega’s. Wil je bestaande content integreren? Ook dat is mogelijk met een LTI- of Scorm-koppeling.

Meer over het online leerplatform

skillstown

Alles op één centrale plek

E-learning, webinars, essentials en andere leervormen samen in één leeromgeving. En een uitgebreid LMS om de voortgang bij te houden.
“Wij krijgen enorm veel positieve reacties op het online leerplatform en
de medewerkers zijn verbaasd over hoe leuk het eigenlijk is!”
- Smallsteps kinderopvang -

Passende leervormen voor iedereen

Leren lukt het beste als je kunt leren op een manier die bij jou past.
Daarom zijn er in het leerplatform verschillende leervormen beschikbaar. Doe bijvoorbeeld heel snel de meest essentiële kennis over een onderwerp met essentials, of luister onderweg naar educatieve podcasts.
Bekijk de video
skillstown

Het online leeraanbod

 • skillstown
  Het reguliere aanbod
 • skillstown
  Aanbod voor onderwijsinstellingen

skillstown

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wil jij weten wat SkillsTown kan betekenen voor jouw onderwijsinstelling of wil je meer informatie over het leeraanbod? Neem contact op met je adviseur zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.
Neem contact op