Professionaliseren

De continue ontwikkeling van mens en organisatie.

professionaliseren

Tijden veranderen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Om bij de tijd te blijven in deze digitalisering en 21e eeuw is professionele ontwikkeling van onderwijsprofessionals en pedagogisch medewerkers van groot belang. We moeten klaar zijn voor de toekomst, klaar om onze weg te vinden in al deze ontwikkelingen en dat op ons eigen tempo en passend bij onze eigen visie.

Het is onze ambitie om bij te dragen aan een continue ontwikkeling van mens en organisatie. Dit doen we door ook onszelf te blijven ontwikkelen en innoveren. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd en altijd nieuwsgierig naar meer.

Op deze pagina vind je alle informatie over ons professionaliseringsaanbod op een rijtje.

Alles over ons professionaliseringsaanbod

 • professionaliseren
  Momento

  Momento vermindert de werk- en tijdsdruk bij leerkrachten door de planning, dagindeling, leerdoelen en leerresultaten en het lesmateriaal op één digitale plek overzichtelijk en inzichtelijk te maken. Daarnaast start je eenvoudig lessen op en maakt Momento het schakelen tussen verschillende programma’s zoals Basispoort, methode-software, Word en Outlook overbodig.

 • professionaliseren
  Rovict

  Het onderwijs is volop in ontwikkeling: technologie, data en algoritmes worden steeds belangrijker. Ze bieden nieuwe inzichten op alle niveaus en voor alle professionals die in het onderwijs werken. Bijvoorbeeld door beter op individuele behoeftes van leerlingen in te spelen en zo onderwijs op maat te bieden. Met de producten van Rovict wordt de data eenvoudig en overzichtelijk gepresenteerd, waardoor waardevolle inzichten ontstaan.

 • professionaliseren
  SkillsTown

  SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continue veranderende wereld om hen heen. Met All you can learn van SkillsTown, reik je medewerkers honderden online trainingen aan die in verschillende leervormen te volgen zijn. Zo speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker.

 • professionaliseren
  Gelukskoffer

  Gelukskoffer richt zich op de individuele emotionele ontwikkeling van het kind en heeft daarvoor een lesmethode ontwikkeld die volledig gebaseerd is op de wetenschap vanuit de positieve psychologie. Heutink gelooft dat naast leermiddelen, inrichting en ICT, een gelukkige onderwijsprofessional/pedagogisch medewerker een essentieel onderdeel is binnen de school/kinderopvang en dit positieve zelfbeeld als geen ander kan overbrengen op kinderen.

 • professionaliseren
  Methode-implementatie rekenen

  Hoe zorg je er als team voor dat je de nieuwe rekenmethode die je hebt aangeschaft succesvol implementeert in de groep? Hoe maak je de methode passend bij de manier van werken op je school en waar moet je rekening mee houden? Een goed doordacht implementatietraject bij de invoering helpt om de methode in te zetten zoals deze is bedoeld, waardoor er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de mogelijkheden van de methode.

Actueel bij professionaliseren

 • Events & webinars
  Events & webinars

  Ook dit jaar organiseren we verschillende events en webinars door het hele land en in de ’cloud’. Laat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen in onderwijsland en binnen de kinderopvang.

 • Events & webinars
  De Gelukkige School | De Gelukkige Kinderopvang

  Waar word je gelukkig van? Wat drijft jou? Wie ben je? Het lijkt simpel, maar de meeste volwassenen vinden het lastig deze vragen te beantwoorden. Clara den Boer psycholoog/veranderkundige, organisatiedeskundige, schrijver van Ondernemend Geluk én Founder van de Gelukskoffer, wil geluk en persoonlijk leiderschap stimuleren binnen het onderwijs en de kinderopvang.

Meer informatie over professionaliseren

 • contact
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.