Drukwerk bij Heutink Grafimedia Heutink voortgezet

Drukwerk

Ontdek de voordelen van schooldrukwerk bestellen bij je schoolleverancier.

Drukwerk bij Heutink Grafimedia
Drukwerk. Niet het meest spannende, maar wel noodzakelijk. Maar waar kun je daarvoor het beste terecht? Zaken doen met een drukker en weten waar je op moet letten is niet iets waar een school dagelijks mee te maken krijgt. En hoe weet je dan wie voor jou de beste partij is en wie voldoet aan de (soms door de overheid gestelde) eisen? Zou het niet net zo makkelijk zijn als je ook voor jouw drukwerk terecht kunt bij jouw schoolleverancier? Lijkt ons wel zo handig. Daarom is er Heutink Grafimedia. Een drukkerij die weet waar het om draait in het onderwijs. De lijnen zijn voor jou uitgezet. Je hoeft je niet te begeven op onbekend terrein, maar kunt gewoon terecht bij jouw vertrouwde schoolleverancier. Makkelijk toch?

Heutink Grafimedia is een allround drukkerij. Een drukkerij waar mensen werken die weten waar ze het over hebben, die thuis zijn in het onderwijs en precies weten waar drukwerk aan moet voldoen. Ze produceren dagelijks gepersonaliseerd drukwerk zoals briefpapier, schrijfbloks, proefwerk- en examenpapier. Ook jouw waardepapieren worden helemaal volgens de wettelijke normen geproduceerd.

Schooldrukwerk

Gepersonaliseerd drukwerk dat voldoet aan de gestelde eisen.

 • Drukwerk diplomapapier
  Diplomapapier

  Het diplomapapier is uniek, voldoet aan de technische veiligheidseisen van het Ministerie OCW en wordt voorzien van betrouwbare echtheidskenmerken. Verder zijn de waardepapieren fraudebestendig én heb je de keuze: standaard papier óf in jouw eigen huisstijl.

 • Drukwerk
  Proefwerk- & examenpapier

  Wij hebben een standaard serie proefwerk- en examenpapier met schoolnaam. Daarnaast bieden we ook maatwerk: jouw schoolpapieren in een vertrouwd jasje. Met de speciale rotatiedrukpersen zijn we in staat om proefwerk- en examenpapier in allerlei soorten en maten te drukken.

 • huisstijl diplomapapier
  Huisstijldragers

  Voor een school is het uitdragen van de huisstijl belangrijk en dat wil je terug laten komen op allerlei soorten drukwerk en andere middelen. Denk hierbij aan kantoordrukwerk als kaarten, mappen, formulieren en daarnaast promo- en signingproductie.

  Meer informatie? Neem direct contact met ons op via 0548-522260 of info@heutink-grafimedia.nl.