compl

Download gratis de complimentenkaartjes

Geef de kinderen uit de klas een complimentje. Met de complimentjeskaartjes laat je elk kind glimlachen.

download

Beloningsmateriaal voor het onderwijs kopen?

Aan de slag met belonen in het onderwijs? Heutink heeft een breed aanbod met beloningsmateriaal voor de basisschool en kinderopvang. Van beloningskaarten en beloningsstempels tot diploma’s en stickers voor het beloningssysteem van jouw school.

Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht. 

Bestel beloningsmateriaal bij Heutink

Beloningen uitdelen in het onderwijs? Een mooi compliment of kleine beloning geeft een kind zelfvertrouwen en kan de extrinsieke motivatie stimuleren. Hierdoor zal het kind het gewenste gedrag hopelijk vaker vertonen. 

Wie wordt er nou niet blij van vrolijke dieren- of smileystickers bij een perfect geschreven dictee? Of een prachtige verjaardagskaart om de hele school mee rond te gaan? Ontdek ons ruime aanbod met beloningsmateriaal zoals complimentenkaartjes, beloningsstickers en beloningsstempels voor het onderwijs. 

Producten voor jouw kantoor en organisatie

Ben je op zoek naar beloningsstickers, -kaartjes, stempels of ander beloningsmateriaal? Bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 100 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.