Meer dan 650 pagina's aan inspiratie, informatie en materialen verdeeld over vier thema's
We stelden een viertal boeken samen binnen de vakgebieden en specialismen waar we sterk in zijn. Stuk voor stuk boeken bomvol nuttige informatie, prikkelende inspiratie en een greep uit ons inmiddels enorme aanbod materialen in techniek, science, BiNaSk, creatief, kantoor, inrichting, ICT en digitalisering.

 • techniek en binask
  Themaboek Techniek & BiNaSk

  Samenvatting van trends, referenties, ervaringen, materialen en tips op het gebied van Wetenschap, Techniek, Science, BiNaSk en de creatieve vakken. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van jouw praktijkruimtes, Techlabs, BiNaSk-lokalen en mooie materialen op het gebied van inrichting en leermiddelen.

 • creatief en kantoor
  Themaboek Creatief & Kantoor

  Samenvatting van ontwikkelingen, technieken, materialen, ervaringen en tips voor Tekenen, Handvaardigheid en CKV. Ook vind je een overzicht van de meest gebruikte kantoormiddelen. Kies uit ons ruime aanbod voor de creatieve vakken en leeromgeving en ontdek ons aanbod kantoormaterialen.

 • inrichting
  Themaboek Inrichting

  Samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. Je ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veel gekozen meubels.

 • ict en digitalisering
  Themaboek ICT & Digitalisering

  Samenvatting van ontwikkelingen, randvoorwaarden, oplossingen, producten, ervaringen en tips voor ICT en digitalisering binnen jouw organisatie in de breedste zin van het woord. Met Heutink ICT aan boord zijn we ook op het gebied van ICT, digitaal werken en leren totaalleverancier.

Fysiek exemplaar ontvangen? Vraag een gratis exemplaar aan!

Liever fysiek door (een van) de themaboeken bladeren? Dat kan!

Alles in huis voor het voortgezet
Heutink symboliseert ruim een eeuw onderwijs. Ooit klein begonnen in het basisonderwijs, vandaag de dag totaalleverancier in basis-, voortgezet en hoger onderwijs en de nummer 1 onderwijsinrichter in Nederland. We hebben alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT. Met Heutink voortgezet haal je alles in huis voor het voortgezet!

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: