De kracht van maatwerk

Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

De kracht van maatwerk
Met de toenemende vraag naar multi-inzetbare leer- en werkomgevingen kiezen we, naast standaard meubilair, steeds vaker voor (een aanvulling van) maatwerk. Hierdoor kunnen we de beschikbare ruimte maximaal benutten en kan een unieke look & feel neergezet worden die past bij visie en huisstijl van de bewuste onderwijsinstelling.

Sterk in maatwerk

Door een eigen productielocatie en interieurarchitecten zijn we sterk in maatwerk.

 • maatwerk
  Maatwerk past precies

  Maatwerk is er voor wanneer standaard meubilair niet volstaat, niet past of gewoon niet aan de wensen voldoet. Dit komt bijvoorbeeld van pas bij ’onhandige’ hoeken en ruimtes, maar ook bij specifieke inrichtingswensen.

 • de makers van heutink
  De makers van Heutink

  Een cruciaal onderdeel in het productieproces van maatwerk meubels is: de makers. Dat doen ze in een eigen productielocatie met een machinepark van formaat. Daarnaast beschikt Heutink over een eigen designstudio met interieurarchitecten.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboek
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • inspirerend
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Meer informatie over maatwerk

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.