onze aanpak

Onze aanpak

Want een goede inrichting draagt bij aan de optimale ontwikkeling van kinderen.

Inrichting gestoeld op visie.

Geen stoel maar een zitoplossing
Bij Heutink projectinrichting spreken we liever niet van een stoel, maar van een zitoplossing. Aan de hand van een doordacht stappenplan begeleiden we kinderopvangorganisaties naar een inrichting die aansluit bij hun pedagogische visie. Daarbij kun je rekenen op onze zekerheden. Een bewezen effectieve aanpak; niet voor niets gingen al vele organisaties je voor op weg naar hun ideale inrichting.

Voor alle leeftijden
Waar we ooit startten met het inrichten van voornamelijk basisscholen zijn we sindsdien flink gegroeid. We ontwikkelden en professionaliseerden onze inrichtingstak en werken vandaag de dag met een groot team specialisten, ontwerpers, architecten, partners en autoriteiten aan grote en kleine inrichtingsvraagstukken voor allerlei vormen van speel-, leer- en werkomgevingen voor kinderen en volwassenen werkzaam in kinderopvang, basis-, voortgezet en hoger onderwijs en de zorgsector.

Van een enkel meubel tot complete inrichtingen
Heutink projectinrichting staat voor inrichting gestoeld op visie voor elke vorm van opvang. We bieden een brede diversiteit aan stijlen en sferen, staan voor kwaliteit en betrouwbaar projectmanagement en zijn sterk in maatwerkoplossingen. Je kunt bij ons terecht voor het vervangen van een kinderstoel tot aan een complete (her)inrichting. We denken creatief en oplossingsgericht mee en durven waar nodig buiten de lijntjes te kleuren.

onze aanpak

Binnenkijken bij anderen

Elk project begint met een wens, die inspireert tot een ontwerp en vertalen we uiteindelijk naar de praktijk. Bekijk een greep uit recent gerealiseerde inrichtingen.
Naar referentieprojecten

Jullie visie, ons maatwerk en de beste merken
”Een inrichting is niet alleen een verzameling van meubels, maar verdient een doordacht plan waar de visie van de organisatie centraal staat en waar geen kaders hoeven te gelden als het gaat om kwaliteit, merk- en materiaalkeuze, kleuren, maten en meer.”

We zetten ons dagelijks in voor het realiseren van inrichtingen als verlengstuk van (onderwijs)visies die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. En we willen graag dat je tevreden bent. Dat doen we met een inrichtingsvoorstel gestoeld op jullie visie. Dat doen we door te werken aan de hand van een doordacht stappenplan. Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar je altijd op kunt rekenen.

 • onze aanpak
  Van ontwerp tot oplevering

  Wist je dat we beschikken over een eigen designstudio met interieurarchitecten? Daar worden de mooiste ontwerpen geboren. Ontwerpen die verrassen en helemaal aansluiten bij de vraag van de klant. Dit kan omdat we naast een heleboel creativiteit, kennis en kunde in huis, ook beschikken over een aanbod zonder grenzen. Doordat we zowel gerenommeerde merken voeren als eigen kwaliteitslijnen hebben en daarnaast veel en graag werken met maatwerk, gemaakt in onze eigen productielocaties, kunnen we altijd precies kiezen wat bij de vraag, visie en specifieke situatie past.

 • onze aanpak
  We doen het samen

  Onze aanpak is er een van co-creatie: samen met (interieur)architecten, onze projectadviseurs én de organisatie komen we tot een passend inrichtingsvoorstel. Naast onze eigen interieurarchitecten werken we ook veel samen met externe interieurarchitecten. De architect richt zich voornamelijk op sfeer, beleving en inspiratie, onze projectadviseurs letten daarnaast goed op functionaliteit en budget. Samen vormen zij een ijzersterke combinatie en zijn we in staat elk inrichtingsvraagstuk naar de wensen en eisen van een organisatie te ontwerpen. De ontwerpen passen bij de gebruikers en hebben een inspirerende maar toch functionele inslag.

Meer over onze aanpak

Inspiratie voor jouw inrichting

 • onze aanpak
  Inspiratie op ruimte

  Hoe richt je je ideale leerplein in, hoe komen de waardes van de school terug in de teamkamer en op welke wijze benut je je ruimte optimaal? Bekijk uiteenlopende inrichtingsvoorbeelden gesorteerd op ruimte.

 • onze aanpak
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen over allerlei inrichtingsvraagstukken kan perfect in onze showrooms verspreid door het land. Je bekijkt er materialen, kleuren, diverse merken en slimme oplossingen en hebt alles bij de hand voor een inspirerende en verhelderende brainstorm.

Afspraak maken

Maak een afspraak… gewoon vrijblijvend.
Op zoek naar tips en adviezen voor jouw inrichtingsvraagstuk? Een bezoekje brengen aan een van onze showrooms, in gesprek met een inrichtingsspecialist of gewoon rondkijken en mogelijkheden ontdekken?
Adviesgesprek plannen
onze aanpak