leren

Alles over leren

Leren; lessen voor en over het leven. Lees hier alles over vakgebieden, methodes en materialen om maximaal tot leren te komen.

Actueel voor leren

 • leren
  TIP: Gratis lespakket

  De aarde warmt langzaam op. Klimaatverandering noemen we dat. Een groot probleem dat nergens zo goed zichtbaar is als op de Noordpool. Daarom gaat een groep wetenschappers op expeditie om uit te zoeken hoe we de Noordpool kunnen redden. Er is nog ruimte voor een aantal expeditieleden…

 • leren
  NIEUWS: Themaboeken voor het voortgezet

  Meer dan 650 pagina's aan inspiratie, informatie en materialen verdeeld over vier thema's. Met gepaste trots presenteren we u de gloednieuwe themaboekenset van Heutink voortgezet.

 • leren
  REFERENTIE: SintLucas Eindhoven

  Bekijk de uitdagende en vernieuwende leeromgeving van SintLucas in Eindhoven met unieke belcellen, passend bij deze tijd.

 • leren
  ACTIE & VOORDEEL: Tekendoos- en etuiactie

  Topkwaliteit voor een superscherpe prijs. Praktisch & voordelig: alle leerlingen een eigen, gevulde tekendoos of -etui voor respectievelijk maar €14,95 of €8,95.

Meer informatie over leren

 • contact
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier:

 • service & support
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.