Navigation
tekendoos

Tekendoos & tekenetui actie

Topkwaliteit voor een superscherpe prijs.
Praktisch & voordelig: alle leerlingen een eigen, gevulde tekendoos of tekenetui voor respectievelijk maar €14,95 of €8,95.
 • tekendoos
  Tekendoos

  31-delige set met onder andere plakkaatverf, penselen, inkt, (kleur)potloden en een liniaal. Nu voor slechts €14,95 inclusief btw!

 • tekenetui
  Tekenetui

  26-delige set met onder andere penselen, inkt, (kleur)potloden en een liniaal. Nu voor slechts €8,95 inclusief btw!

 • Iedereen een eigen set
 • Solide tekendoos of tekenetui
 • Leveringskeuze
 • Bestelgemak

Ook gebruik maken van dit aanbod?
Dat kan door je aan te melden voor deze actie. De levering vindt plaats rond de start van het schooljaar 2022-2023. Kies de gewenste bestel-, betaal- en bezorgoptie:

Optie 1: de school regelt het voor de leerlingen
Je bestelt het juiste aantal gevulde tekendozen/tekenetuis voor jouw leerlingen. Je ontvangt 1 totaalfactuur en de tekendozen/tekenetuis worden op 1 moment op de door jou aangegeven locatie geleverd.
Bestellen

Optie 2: de leerling regelt het zelf
Jouw leerlingen bestellen zelf hun tekendoos/tekenetui via Heutink voor thuis. Zij rekenen hun bestelling direct via iDeal af en krijgen hun tekendoos/tekenetui thuis geleverd.
Naar Heutink voor thuis

Aanmelden kan t/m 8 juli 2022. Zowel bij optie 1 als 2 vindt de levering plaats rond de start van het schooljaar 2022-2023.

Toch liever zelf samenstellen?
Het is ook mogelijk om de inhoud van de tekendozen/tekenetuis zelf samen te stellen. In dat geval is de prijs op aanvraag. Meer informatie? Neem contact op met jouw adviseur of via voortgezet@heutink.nl.

Hulp nodig of meer informatie?
Heb je nog vragen, behoefte aan advies of hulp nodig bij jouw bestelling? Bel ons dan gerust. Het team van Heutink voortgezet staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je zo eenvoudig, volledig, aantrekkelijk en voordelig mogelijk alles in huis hebt voor het voortgezet!
Contact met adviseur

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: