Science & BiNaSk

Leerlingen leren werken met de juiste materialen en verrijken hun kennis op het gebied van wetenschap, techniek, natuurkunde, biologie en scheikunde.

lokaal

Leerlingen klaarstomen voor de toekomst
Leerlingen doen kennis op die ze nodig hebben om de volgende stap naar toekomstige vaardigheden te maken. De leerling van nu verdient de mogelijkheden van straks. Zo zijn ze klaar voor de toekomst!

Aan de slag met Science & BiNaSk

 • Science 1
  Technieken & materialen

  Met de juiste materialen en technieken verrijken leerlingen hun kennis op het gebied van wetenschap, biologie, natuurkunde en scheikunde. Het faciliteren van goede en veilige werkplekken is daarbij een eerste stap, maar ook de producten waarmee je de leerlingen laat werken zijn van groot belang.

 • Science 2
  Het Science- & BiNaSk-lokaal

  Science & BiNaSk leert leerlingen werken met de juiste materialen en verrijkt hun kennis op het gebied van wetenschap, techniek, natuurkunde, biologie en scheikunde. Die kennis doen ze op in een praktijklokaal waar ze bezig kunnen met practica. Vaak ingericht met ’Molecule & Capsule’: de bouwstenen voor de inrichting van een Science & BiNaSk-lokaal 2.0.

 • Science 3
  Inspiratie

  Tips om toe te passen in de lessen, inspiratie voor de inrichting van het praktijklokaal én hoe om te gaan met materialen… We voorzien je van de nodige inspiratie voor Science & BiNaSk bij jou op school!

 • Science 4
  Veiligheid in praktijkonderwijs

  Hoe zit het eigenlijk met de veiligheidseisen waaraan je moet voldoen als het gaat om gevaarlijke stoffen? Wat mag wel en wat niet, hoe zorg je voor 100% veiligheid met gevaarlijke stoffen in huis? Belangrijke vragen om de veiligheid in Science- & BiNaSk-lokalen te waarborgen. Lees meer over de veiligheidseisen, veiligheidskaarten en Veiligheidswijzer.

Samen sterk met onze partners & merken
Op het gebied van materialen, technieken en meubilair werken we samen met partners en voeren we sterke merken. Een greep uit onze partners & merken: Techni Science, Makeblock, Potteau, Dupa Veiligheidstechniek, Vernier en Euromex.

Actueel bij Science & BiNaSk

 • john de witt
  Johan de Witt Scholengroep Den Haag

  Als biologie, natuurkunde en scheikunde je favoriete vakken zijn als leerling, dan ben je op deze school helemaal op je plek met deze nieuw ingerichte BiNaSk-etage. Een multifunctionele ruimte die rust uitstraalt, overzicht geeft en één geheel is.

 • steam
  Brochure ’Aan de slag met STEAM’ al gezien?

  Vol informatie, inspiratie en praktische handvatten om met STEAM aan de slag te gaan in de praktijk: denken, doen, delen in de Makerspace.

 • vr
  VR als aanvulling op bestaande lesprogramma’s in het voortgezet onderwijs

  Michiel Groot Koerkamp als specialist aan het woord over: de virtuele onderwijswereld. Hij staat aan de basis van het platform Emagine. Het is het enige platform dat virtueel lesmateriaal aanbiedt volgens de officiële lesstof.

Meer informatie over Science & BiNaSk

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.