Rekenen

Een uitgebreid aanbod voor verschillende rekenbehoeften.

Header rekenen
Goed rekenonderwijs is belangrijk en staat in iedere school centraal. Het vraagt om passende leermiddelen die het rekenonderwijs ondersteunen. Wij bieden een uitgebreid aanbod rekenmethodes en ondersteunende additionele materialen waarmee je de leerlingen de ondersteuning kunt bieden die ze nodig hebben.

Alles voor goed rekenonderwijs

 • rekenen
  Alle methodes op een rij

  Ben je met jouw school toe aan een nieuwe rekenmethode? Er valt nogal wat te kiezen. Kies je ervoor om op papier te werken (met ondersteunende digibordsoftware en oefensoftware) of zijn jullie klaar om volledig digitaal aan de slag te gaan? Wij helpen je graag om de juiste stappen te zetten richting een nieuwe methode.

 • leren rekenen
  Het belang van additionele materialen

  Bij rekenen staat het toepassen van rekenvaardigheid centraal. Het leren van basisvaardigheden is onmisbaar voor het ontwikkelen van functionele gecijferdheid. Verschillende additionele rekenmaterialen bieden oplossingen voor verschillende rekenbehoeften. De combinatie van een juiste methode en relevante additionele materialen zorgt voor een optimaal rekenaanbod.

 • implementatietraject
  Implementatietrajecten

  Hoe zorg je er als team voor dat je de nieuwe rekenmethode die je hebt aangeschaft succesvol implementeert in de groep? Hoe maak je de methode passend bij de manier van werken op je school? Een goed doordacht implementatietraject bij de invoering helpt om de methode in te zetten zoals deze is bedoelt, waardoor er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de mogelijkheden van de methode.

Weer helemaal bij in één middag

events

Events & webinars over rekenen

Laat je bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van rekenen en de optimale route naar een nieuwe methode. De uitgevers nemen je deze middag mee in hun visie op rekenonderwijs en hoe zij dit vertaald hebben in hun methodes.
Lees meer

Gratis rekenposters

Op zoek naar leuke rekenposters voor in de klas? Download, print en hang op!