gelukkige school

De gelukkige school/kinderopvang

Leren over de invloed die je hebt op geluk, gebaseerd op de positieve psychologie.
Waar word je gelukkig van? Wat drijft jou? Wie ben je? Het lijkt simpel, maar de meeste volwassenen vinden het lastig deze vragen te beantwoorden.

Clara den Boer psycholoog/veranderkundige, organisatiedeskundige, schrijver van Ondernemend Geluk én Founder van de Gelukskoffer, wil geluk en persoonlijk leiderschap stimuleren binnen het onderwijs en de kinderopvang. Kinderen en teams leren over de invloed die ze hebben op hun eigen geluk, gebaseerd op de positieve psychologie.

 • ebook
  E-book De Gelukkige School

  Clara heeft haar ervaringen als psycholoog, organisatiedeskundige, 20 jaar advieservaring en 12 jaar onderwijservaring als Founder Gelukskoffer in 1 e-book beschreven en verbeeld. Gecombineerd met wijsheid uit boeken, kinderen, geluks- en onderwijsprofessionals. Kortom; een e-book vol theorie afgewisseld met inspiratie en praktische oefeningen voor scholen en de kinderopvang.

 • geluk
  Verken de 7 geluksmomenten met kinderen

  Ontdek meer over (de maakbaarheid van) geluk door samen met jouw groep deze leuke video’s te bekijken. Jurre van 8, Douwe van 11 en Clara den Boer vertellen alles over de 7 thema's van Gelukskoffer.

 • gelukskoffer
  Heutink en Gelukskoffer

  Gelukskoffer richt zich op de individuele emotionele ontwikkeling van het kind en heeft daarvoor een lesmethode ontwikkeld die volledig gebaseerd is op de wetenschap vanuit de positieve psychologie (www.gelukskoffer.nl). Heutink gelooft dat naast leermiddelen, inrichting en ICT, een gelukkige leerkracht/pm’er een essentieel onderdeel is binnen de school/kinderopvang en dit positieve zelfbeeld als geen ander kan overbrengen op kinderen.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: