Onze zekerheden

In 8 stappen naar een inrichting gestoeld op jullie visie.

zekerheden

zekerheden

110+ jaar ervaring in onderwijs en opvang

en gespecialiseerd in inrichten.
Die combinatie maakt ons de ideale partner als het gaat om het inrichten van jouw school of kinderopvangorganisatie.

Een inrichting als verlengstuk van jullie onderwijsvisie die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. We doen er alles aan om te voldoen aan jullie verwachtingen. Dat doen we met een inrichtingsvoorstel gestoeld op jullie visie. Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar je altijd op kunt rekenen:

Meer over onze aanpak

Inspiratie voor jouw inrichting

 • zekerheden
  Referentieprojecten

  Op zoek naar een nieuwe inrichting? Benieuwd naar hoe we voor andere organisaties hun visie naar een passende en innovatieve inrichting hebben mogen vertalen? Of gewoon nieuwsgierig? Blader eens door inspirerende inrichtingsvoorbeelden en kijk binnen bij anderen!

 • onze aanpak
  Inspiratie op ruimte

  Hoe richt je je ideale leerplein in, hoe komen de waardes van de school terug in de teamkamer en op welke wijze benut je je ruimte optimaal? Bekijk uiteenlopende inrichtingsvoorbeelden gesorteerd op ruimte.

 • onze aanpak
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen over allerlei inrichtingsvraagstukken kan perfect in onze showrooms verspreid door het land. Je bekijkt er materialen, kleuren, diverse merken en slimme oplossingen en hebt alles bij de hand voor een inspirerende en verhelderende brainstorm.

Afspraak maken

Maak een afspraak… gewoon vrijblijvend.
Op zoek naar tips en adviezen voor jouw inrichtingsvraagstuk? Een bezoekje brengen aan een van onze showrooms, in gesprek met een inrichtingsspecialist of gewoon rondkijken en mogelijkheden ontdekken?
Adviesgesprek plannen
onze aanpak