Sterke merken & partners

Het maximale resultaat voor ieder inrichtingsvraagstuk door een breed scala aan merken én betrouwbare, flexibele partners.

merken heutink

Het meubelprogramma heeft altijd een belangrijke rol gespeeld binnen Heutink. Al vele malen mochten onze projectinrichters en interieurarchitecten scholen en andere organisaties begeleiden bij de invulling van een meubilairvraagstuk. Daarbij hebben we aangetoond sterke, individuele oplossingen te bieden, maar ook complete projecten succesvol uit te voeren. Dit hebben we kunnen doen door de sterke merken die we voeren én de partners die ons bijstaan in het proces tot het oplossen van een inrichtingsvraagstuk.

 • Huismerklijn kantoormeubilair
  Huismerklijn kantoormeubilair

  Een complete lijn met meubels voor allerlei soorten werkplekken, ongeacht locatie, functie of gebruiker. Het zijn stuk voor stuk solide meubels, ontstaan vanuit de wens voor een compleet aanbod aan kwalitatieve, ergonomische en betaalbare werk-, overleg- en opbergoplossingen.

 • dealer vs
  Premium dealer VS

  Al enkele jaren mag Heutink zich in Nederland premium dealer noemen van VS-meubilair. VS is Europa’s grootste en meest innovatieve producent van schoolmeubilair. Door het premium dealerschap kunnen we een nóg sterker, breder en completer assortiment aanbieden.

 • Overige merken & partners
  Overige merken & partners

  Productielocaties, partners en merken hebben een belangrijk aandeel in het realiseren van nieuwe inrichtingen, het leveren van meubilair of andere inrichtingsvraagstukken.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Actueel bij inrichting

 • vo
  Twee populaire leerlingsets in het VO

  Op zoek naar nieuwe leerlingsets? Denk dan eens aan populaire leerlingsets met de Uno-C tafel of Uno-M tafel en de Jumper stoel of PantoSwing-LuPo stoel. Deze sets zijn geproduceerd door VS, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair.

 • Landstede MBO Raalte
  Landstede MBO Raalte

  Het onderwijs is volop in beweging: lesstof wordt steeds meer digitaal aangeboden, daarnaast verschuift het lesgeven van klassikaal naar projectmatig. Bij Landstede beschikken ze daarom over het Lokaal van de toekomst, dat klaar is voor de veranderende en toekomstige manier van leren. Op deze manier maken studenten kennis met de beroepspraktijk. De scrummethode wordt hier gehanteerd.

 • verwondering lent
  De Verwondering Lent

  ’Basisschool de Verwondering vraagt om openheid, vertrouwen hebben in elkaar én in kinderen. Nieuwsgierig zijn naar de ander en de wereld om ons heen. Het is een wonder om te zien hoe ieder kind zijn of haar eigen talenten ontwikkelt.’ Deze stelling is de basis van brede school De Verwondering in Lent. Deze visie moest terugkomen in het ontwerp van hun nieuwe gebouw.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.