Overige merken & partners

Sterke merken & partners voor het produceren, ontwerpen en leveren van inrichtingen en meubilair.

inrichten

Met Heutink Productiepartners en BCI hebben we partners met productielocaties voor de ontwikkeling en productie van meubilair. Daarnaast laten we meerdere merken veel terug komen in nieuwe inrichtingen of andere inrichtingsvraagstukken.

 • productiepartners
  Heutink Productiepartners

  Heutink Productiepartners, gevestigd in Huissen, is een betrouwbare partner voor het ontwikkelen en produceren van slimme leer- en werkomgevingen in het onderwijs en de kinderopvang. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk. Circulariteit en duurzaamheid staan bij Heutink Productiepartners hoog in het vaandel.

 • externe interieur architecten
  BCI

  BCI uit Neede is fabrikant van standaard- en maatwerkmeubilair en levert door heel Nederland en België aan scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en (zorg)instellingen. Onze partner BCI staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

 • houten tafel
  Een greep uit onze merken

  Om verschillende inrichtingsvraagstukken voor onze klanten te realiseren, leveren wij meubilair van hoogwaardige merken zoals Pikler, DeZein, Educo, Makerspace, Fris & Stoer, Klassehout, Techni Meubel en Kids-F.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Shop op categorie

Actueel bij inrichting

 • verwondering lent
  De Verwondering Lent

  ’Basisschool de Verwondering vraagt om openheid, vertrouwen hebben in elkaar én in kinderen. Nieuwsgierig zijn naar de ander en de wereld om ons heen. Het is een wonder om te zien hoe ieder kind zijn of haar eigen talenten ontwikkelt.’ Deze stelling is de basis van brede school De Verwondering in Lent. Deze visie moest terugkomen in het ontwerp van hun nieuwe gebouw.

 • Community school ’In de Breedte’ Hoofddorp
  Community school ’In de Breedte’ Hoofddorp

  Creator Lab: aanbod voor school en opvang waar kinderen leren voor de toekomst.

 • ckc drenthe assen
  CKC Drenthe Assen

  Denken, doen en delen in het lokaal van de toekomst.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.