Premium dealerschap VS

Europa’s grootste en meest innovatieve producent van schoolmeubilair.

Premium dealship

 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Ruim 110 jaar ervaring
 • Ultra-flexibel en ergonomisch meubilair
 • Duurzaam meubilair
 • Breed assortiment

Trotse premium dealer
Al enkele jaren mag Heutink zich in Nederland premium dealer noemen van VS-meubilair. VS behoort tot de top van Europa als het gaat om de ontwikkeling en productie van onderwijs- en projectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende innovaties. Kwaliteit is één, maar ervaring is minstens zo belangrijk. De ruim een eeuw aan ervaring is in producten van VS voelbaar aanwezig. Het premium dealerschap houdt in dat VS-meubilair op de Nederlandse onderwijsmarkt enkel via Heutink te verkrijgen is. Uniek, gezien het feit dat VS verspreid over de hele wereld 120 dealerschappen heeft, maar in slechts 3 landen een premium dealerschap. Door het premium dealerschap met VS kunnen we een nóg sterker, breder en completer assortiment aanbieden.

 • ergonomie
  Aandacht voor beweging

  Schoolmeubels moeten licht van gewicht zijn en tegen een stootje kunnen, met onder andere stevige stalen constructies en duurzame bladmaterialen en zitkuipen. Met name op het gebied van beweging in onderwijsmeubilair en daarmee het voorzien van ergonomisch de juiste houding staat hierbij centraal. En gezien de honderdduizenden exemplaren die VS jaarlijks produceert is duurzaamheid gewaarborgd.

 • veelzijdig assortiment
  Veelzijdig assortiment

  Op het gebied van diversiteit biedt het VS-assortiment vele mogelijkheden. Of het nu gaat om meubilair voor een lokaal, leerplein, kantine of studieruimte: er is altijd een passende oplossing. Verschillende onderwijsruimtes vragen namelijk om verschillende inrichtingsoplossingen. VS heeft dan ook een zeer omvangrijke collectie aan tafels, stoelen, bureaus en opbergers.

 • ergonomisch zitmeubilair
  Ergonomisch zitmeubilair

  Uit het brede assortiment van VS zoomen we in op zitmeubilair. Stoelen voor leerlingen in talloze soorten, kleuren en maten. In de ruime combinatie met diverse passende onderstellen ook toe te passen in de overige ruimtes zoals het leerplein, een aula of bijvoorbeeld de teamkamer. Al het zitmeubilair is ontworpen vanuit een ergonomisch en esthetisch gedachtegoed.

 • opbergers
  Ruim 900 uitvoeringen opbergers

  Ook op het gebied van opbergers is er een ruime keuze. Van open kasten ten behoeve van het opbergen van boeken en kasten waarin middels kunststof lades onderwijsmaterialen opgeborgen kunnen worden tot aan dichte afsluitbare kasten met draai- of schuifdeuren. In totaal zijn er wel 920 kastuitvoeringen waar vanuit de standaard kastencollectie van VS gekozen kan worden!

Inspiratie voor het creëren van ruimtes die de ontwikkelingen van leerlingen stimuleren

Het aanbod van schoolactiviteiten wordt met de dag groter. Lees meer over hoe je slim inspeelt op deze ontwikkeling in de brochure.

premium partner VS

Ruimtes in beweging

Een brochure van VS & Heutink.
Ben je benieuwd hoe je een zeer flexibele en ergonomisch verantwoorde leeromgeving creëert en zo inspeelt om de intrinsieke behoefte van het lichaam van leerlingen om te bewegen?
Brochure digitaal bekijken

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.

Actueel bij inrichting

 • vo
  Twee populaire leerlingsets in het VO

  Op zoek naar nieuwe leerlingsets? Denk dan eens aan populaire leerlingsets met de Uno-C tafel of Uno-M tafel en de Jumper stoel of PantoSwing-LuPo stoel. Deze sets zijn geproduceerd door VS, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair.

 • Landstede MBO Raalte
  Landstede MBO Raalte

  Het onderwijs is volop in beweging: lesstof wordt steeds meer digitaal aangeboden, daarnaast verschuift het lesgeven van klassikaal naar projectmatig. Bij Landstede beschikken ze daarom over het Lokaal van de toekomst, dat klaar is voor de veranderende en toekomstige manier van leren. Op deze manier maken studenten kennis met de beroepspraktijk. De scrummethode wordt hier gehanteerd.

 • john de witt
  Johan de Witt Scholengroep Den Haag

  Als biologie, natuurkunde en scheikunde je favoriete vakken zijn als leerling, dan ben je op deze school helemaal op je plek met deze nieuw ingerichte BiNaSk-etage. Een multifunctionele ruimte die rust uitstraalt, overzicht geeft en één geheel is.

Meer informatie over inrichten

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam.

 • service
  Service & support

  Alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.


Hardlopers uit het VS-assortiment.