Deze artikelen zijn momenteel populair bij onze klanten
Bestel leuke en educatieve spellen bij Heutink

Heutink biedt een ruim assortiment aan educatieve spellen voor ontwikkeling en spel. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs. We leveren ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Educatieve spellen voor het onderwijs

Heutink heeft een groot aanbod aan educatieve spellen. Ga spelenderwijs bezig met schoolvakken zoals rekenen en taal. Oefen met cijfers en letters, tactisch nadenken, onderhandelen en nog veel meer.

Wil je een kaartspel, denkspel, dobbelspel of bordspel spelen? Heutink heeft leerzame spelletjes voor jong én oud.

Gezelschapsspellen kopen?

Kinderen leren niet alleen van educatieve spelletjes, maar ook van leuke gezelschapsspellen. Kinderen leren bijvoorbeeld optellen met het dobbelspel Regenwormen en leren tactisch nadenken met Beverbende.

Populaire leerspelletjes zijn Qwixx en Keer op Keer. Met deze dobbelspellen zijn kinderen bezig met tellen en zullen ze tactisch moeten nadenken. Een populair kaartspel voor kinderen is Koehandel. Dit is een spel waarbij kinderen onderhandelen en bezig zijn met tellen en geld.

Populaire merken voor gezelschapsspellen

Er zijn een aantal populaire merken voor gezelschapsspellen. Het merk Smartgames heeft denkspellen. Kinderen oefenen hier logica, ruimtelijk inzicht en cognitieve vaardigheden ontwikkelen.

De 999 Games kaartspellen en dobbelspellen zijn al jarenlang populaire gezelschapsspellen. Daarnaast hebben ze actiespellen zoals Speedcups of Qwirkle. Hier zijn kinderen in beweging.

De merken White Goblin Games, Goliath, Ravensburger en Hasbro hebben ook erg leuke spellen.

Ben je op zoek naar basisschool spellen? Kleuteruniversiteit maakt spellen om gericht te oefenen met leerdoelen. Zo oefenen kinderen spelenderwijs met lastige onderwerpen.

Speeltafels voor op jouw school

Heutink heeft niet alleen gezelschapsspellen en leerspellen, maar ook kinderspeeltafels. Met een airhockeytafel, voetbaltafel of pooltafel maak je ieder kind enthousiast. Kinderen zijn actief bezig en spelen samen.

Met een tafeltennistafel zijn kinderen ook veel in beweging. Op heutink.nl vind je tafeltennistafels voor binnen en buiten. Zo kun je de tafel op het schoolplein of bijvoorbeeld in de cafetaria zetten.

Bestel alles voor ontwikkeling en spel online bij Heutink

Ben je op zoek naar spelletjes, bouw- en constructiemateriaal, materiaal voor sport en beweging of ander materiaal voor spel en ontwikkeling, bij Heutink ben je aan het juiste adres.

In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.