Deze artikelen zijn momenteel populair bij onze klanten
Heutink: alles voor ontwikkeling en spel

Heutink biedt een ruim assortiment aan materialen voor ontwikkeling en spel. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen; het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Bouw- en constructiemateriaal

Bouw- en constructiemateriaal spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert hun creativiteit en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht. Het bouw- en constructiemateriaal helpt kinderen om te leren en te groeien. Heutink heeft de juiste materialen voor het inrichten van iedere bouwhoek.

Bouwmateriaal

Onze categorie met bouwmateriaal omvat een brede hoeveelheid aan producten. Van houten bouwplankjes tot Lego bouwsets met een Lego bouwplaat. De materialen dagen kinderen uit om te creëren, te bouwen en te verkennen.

Constructiemateriaal

Heutink heeft constructiemateriaal voor peuters en constructiemateriaal voor kleuters. Denk aan de Kapla blokjes en JOIN CLIPS® van Kapla, of de K'NEX bouwset. Een groot deel van ons bouw- en constructie assortiment is gemaakt van hout. Dit is duurzaam en heeft een lange levensduur.

Populaire merken

Er zijn tal van merken die bouw- en constructiemateriaal aanbieden om mee te bouwen. We leggen je graag enkele van onze bekendste merken uit.

  • Kapla: Sommigen noemen Kapla speelgoed, maar Kapla blokken zijn meer dan alleen speelgoed. Het heeft een duidelijke educatieve waarde. Kapla helpt bij handigheid, gevoel voor evenwicht, concentratie en inventiviteit. De originele Kapla is van natuurlijk hout, maar de blokken zijn ondertussen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.
  • Lego: Lego heeft speciale educatieve sets genaamd LEGO® Education. Met deze sets leren kinderen spelenderwijs over verschillende onderwerpen. Lego kent ook LEGO® DUPLO®. Met DUPLO® ontdekken peuters en kleuters verschillende uiteenlopende onderwerpen zoals bruggen, voertuigen, letters, emoties en meer. Bouw het werk op een DUPLO® bouwplaat om het goed vast te zetten.
  • K'NEX: De K’NEX bouwset is bedoeld om met het open materiaal aan de slag te gaan. K’NEX zijn geen houten plankjes, maar plastic elementen van verschillende vormen. Het materiaal is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar, in verband met kleine elementen.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Als je op zoek bent naar hoogwaardig bouw- en constructiemateriaal, kun je terecht bij Heutink. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment producten die de ontwikkeling van kinderen bevorderen. Of je nu op zoek bent naar bouwblokken, magnetische bouwsets of andere constructiematerialen, er zijn tal van opties om uit te kiezen. Bouwen en creëren met deze materialen is niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam voor kinderen.