Ruim assortiment educatieve puzzels voor het onderwijs bij Heutink

Heutink heeft een ruim assortiment aan educatieve puzzels voor kinderen. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen; het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Puzzels online bestellen?

Heutink heeft een groot aanbod aan puzzels, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hiermee oefenen kinderen veel verschillende leerdoelen. Van fijne motoriek, oog-handcoördinatie en probleemoplossend denken tot het leren van nieuwe woorden, vormen en kleuren. Leg, nadat je klaar bent met spelen, alles opgeruimd terug in een puzzelkast. Op deze manier is de groep zo netjes na uren speelplezier.

Ontdek ook Educo puzzels op heutink.nl. Educo ontwikkelt educatief speelgoed gericht op de hands-on leren mentaliteit. Dit bekende Heutink merk heeft duurzame puzzels voor kleuters in verschillende leerzame thema’s. Met hoeveel stukjes en met welk onderwerp gaan jouw leerlingen aan de slag?

Legpuzzels

De bekendste soort is de legpuzzel. Leg de stukjes op de juiste plek neer en er zal een mooie plaat verschijnen. Heutink heeft een groot aanbod in veel verschillende groottes en onderwerpen. Oefen gemakkelijk de motoriek en woordenschat van het kind met een leuke puzzel voor peuters of kleuters.

Inlegpuzzels

De inlegpuzzel heeft grote stukjes met een knop om het stukje vast te houden. Het stukje wordt op de plek met dezelfde vorm gelegd. Zo oefenen peuters en kleuters op een speelse manier met visuele waarneming en fijne motoriek. De kinderen zullen bezig zijn met trial and error. Ze proberen eerst de ene plek en als het niet past zoeken ze een nieuwe plek!

Houten puzzels

Zoek je een duurzame optie? Kies dan voor één van de vele puzzels van hout. Ze hebben een lange levensduur, zijn beter voor het milieu en zijn zeer stevig. Het eigen merk Educo heeft veel houten opties.

Bijzondere puzzels

Bij Heutink vind je naast de welbekende puzzels ook veel unieke, bijzondere puzzels. Denk bijvoorbeeld aan een voelpuzzel, waarbij kinderen kunnen oefenen met sensoriek. Bij een voelpuzzel maken ze bijvoorbeeld kennis met de huidbedekking van een eland, uil of vos. Spannend! Liever aan de slag met cijfers en taalbegrip? Oefen dan eens met een rekenpuzzel.

Heb jij al eens gehoord van een 3D puzzel, vloerpuzzel of magnetische puzzel? Ontdek ze op heutink.nl.

Puzzelen op thema

Ben je op zoek naar seizoens-, voertuig-, kerst- of Sinterklaas puzzels? Bij Heutink zijn veel verschillende thema’s verkrijgbaar. Er zijn een aantal series, namelijk verkeer, hygiëne, kinderen en moeder en kind. De thema’s helpen kinderen goed bij het oefenen van woordenschat en stimuleert storytelling.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar rijdend materiaal, bouw- en constructiemateriaal, materiaal voor sport en beweging of ander materiaal voor spel en ontwikkeling, bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs en kinderopvangorganisaties.