Bekende merken

Winther
Okido
Rambler
Puky
Dantoy


Kinderfietsdokter

De Kinderfietsdokter

Bekijk de service en onderhoud
 Fietsonderdelen & -spelmateriaal

Fietsonderdelen & -spelmateriaal

Bekijk de onderdelen en spelmaterialen

Rijdend materiaal bij Heutink bestellen

Heutink biedt een ruim assortiment aan rijdend materiaal voor ontwikkeling en spel. Spelen is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen; het stimuleert creativiteit, verbeeldingskracht en sociale vaardigheden.

We leveren onze materialen voor ontwikkeling en spel niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang. Wil je producten bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Rijdend materiaal voor het onderwijs

Ontdek de ruime keuze aan rijdend materiaal op heutink.nl. We hebben verschillende soorten buitenspeelgoed voor het schoolplein zoals fietsen, skelters, steppen, kruiwagens en driewielers. Met het rijdend materiaal oefenen kinderen met evenwicht en leren ze samen spelen en delen.

Er is ook rijdend materiaal geschikt voor pedagogische professionals. Wil je bijvoorbeeld een bolderkar kopen? Met de bolderkar met zitjes worden kinderen gemakkelijk van A naar B gebracht.

Bolderkarren

Heutink heeft een ruim aanbod kinderkarren en bolderkarren in het assortiment. De Kiddy Bus van Winther is een bolderkar met 4 of 6 zitjes. De ‘bus’ heeft verschillende accessoires die los te koop zijn. Met deze handige en compacte ‘bus’ vervoer je kinderen eenvoudig of rijdt je een leuke rit om een frisse neus te halen. 

Fietsen, loopfietsen en driewielers

Heutink heeft een aantal fietsen voor het schoolplein. Het merk Winther heeft driewielers en loopfietsen. De loopfietsen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De hoge kwaliteit loopfiets is verkrijgbaar in klein en groot formaat.

De volgende stap voor een kind is een driewieler of fiets met trappers. De merken Okido en Winther bieden beide driewielers en fietsjes in verschillende kleuren en maten aan. De fietsjes maken de pauzes op het schoolplein telkens tot een andere verkeerssituatie. Staan er stoplichten aan, of is er een rotonde? Met de fietsen oefenen kinderen in het verkeer. Er zijn ook driewielers en fietsjes met een zijspanfiets, dikke banden en verschillende sturen.

Kinderstep

Wil je een step kopen? Bij Heutink zijn verschillende steppen te vinden in de maten mini, midi en maxi. De steppen hebben twee wielen en hebben een anti-sliplaag. Een step is voor kinderen die al een goede balans hebben. Is de balans nog niet goed genoeg? Kies dan een step met drie wielen.

Producten voor ontwikkeling en spel online kopen bij Heutink

Of je nu op zoek bent naar rijdend materiaal, bouw- en constructiemateriaal, materiaal voor sport en beweging, of ander materiaal voor spel en ontwikkeling; bij Heutink ben je aan het juiste adres. In het assortiment vind je meer dan 2.000 artikelen voor het onderwijs, kinderopvangorganisaties en zorg- en welzijnsorganisaties.