Deze artikelen zijn momenteel populair bij onze klanten
Heutink: totaalleverancier voor lijm en toebehoren

Wil je online lijm kopen? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Heutink is dé groothandel voor al jouw creatief materiaal. Heutink levert niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties.

Wil je creatief materiaal bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Ruime keuze in soorten lijm

Wil je lijm bestellen? Heutink heeft een groot assortiment aan lijm. Denk hierbij aan houtlijm, alleslijm, lijmstiften zoals een Pritt stift, schoollijm en knutsellijm. Deze zijn te gebruiken tijdens het knutselen, houtbewerking, het plakken van papier of karton, of een ander project.

Lijm om te knutselen

Lijm is een handig hulpmiddel om verschillende materialen op je knutselwerk te plakken. Met een goede knutsellijm, plakstift of hobbylijm plak je materiaal aan je werk. Wil je dat het snel droogt? Gebruik dan een lijmpistool. Vergeet hier niet de lijmpistoolvulling bij te kopen.

Het kan ook dienen als hulpmiddel bij het maken van knutselwerk, zoals glitterlijm. Hiermee voeg je iets speciaals toe aan je creatie.

Lijmkwastjes gebruiken

Tijdens het knutselen kan er gebruikgemaakt worden van een lijmkwastje of -strijker. Hiermee wordt de lijm gelijkmatig aangebracht. Dit gaat verspilling tegen en kan bij jonge kinderen meehelpen om de motoriek te ontwikkelen.

Populaire merken voor lijm

We bieden naast het eigen Heutink huismerk in lijm en toebehoren diverse bekende en betrouwbare merken aan, die gespecialiseerd zijn in lijm. Elk merk is van hoge kwaliteit en heeft zijn eigen specialiteit. De producten zijn ideaal voor het gebruik met verschillende materialen. Enkele populaire merken zijn onder andere:

Groothandel voor creatief materiaal

Als je op zoek bent naar creatieve materialen zoals knutselmateriaal, tekenmateriaal, verf en klei, dan vind je bij Heutink alle materialen die je nodig hebt. In onze webshop kies je uit meer dan 6.000 creatieve materialen, waaronder een uitgebreid assortiment aan lijm en toebehoren. Wij prijzen ons assortiment om de hoge kwaliteit en betrouwbare merken.