Gekleurd karton

Heutink: dé groothandel in creatieve materialen

Wil je online gekleurd karton kopen? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Heutink is dé groothandel voor al jouw creatief materiaal. Heutink levert niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties.

Wil je creatief materiaal bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Ruime keuze in gekleurd karton

Bij Heutink vind je een ruime keuze aan gekleurd karton dat verkrijgbaar is in verschillende formaten. Kies bijvoorbeeld uit gekleurd karton op A4 formaat of uit grote vellen gekleurd karton op A3 formaat. Je hebt de mogelijkheid om het karton te bestellen in één kleur. Wil je liever meerdere kleuren bestellen, ga dan voor een pakket met een assorti aan kleuren.

Daarnaast is er ook keuze uit verschillende gewichten karton, namelijk 160 grams, 270 grams en zelfs 360 grams. Het gewicht van het karton beslist ook de dikte; hoe groter het getal, hoe dikker het papier.

Knutselen met gekleurd karton

Heutink biedt ook speciaal gekleurd papier en karton aan om mee te knutselen. Dit noemen we knutselkarton. Met dit dikke stevige karton in verschillende kleuren maak je leuke knutselwerkjes.

Knutsel zonder voorbeeld en laat de creativiteit de vrije loop. Met open materiaal zoals gekleurd karton, en kosteloos materiaal, maak je een origineel knutselwerk. Dit stimuleert de nieuwsgierigheid en verbeelding van het kind.

Populaire merken

Het meeste gekleurde karton in ons assortiment is van ons eigen merk. Het gekleurde karton van Heutink is verkrijgbaar in zowel groot als klein formaat, en in verschillende kleuren en diktes.

Wil je gekleurd kopieerpapier kopen? Neem dan een kijkje bij de producten van IQ color. Als je op zoek bent naar unieke kleuren gekleurd karton op A4-formaat, bekijk dan ons aanbod van Colortime. Dit merk biedt kleuren als bordeaux rood, dennengroen en kanariegeel.

Groothandel voor creatief materiaal

Op zoek naar crêpepapier, vouwbladen, hoofdstroken of ander papier of karton? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Als groothandel van creatief materiaal voor het onderwijs bieden we een uiteenlopend assortiment met meer dan 6.000 artikelen.