Bestel je kleurpotloden online bij Heutink

Wil je online kleurpotloden of ander tekenmateriaal kopen? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Heutink is dé groothandel voor al jouw kleurpotloden en ander creatief materiaal.

Heutink levert niet alleen aan het basisonderwijs, maar ook aan de kinderdagopvang, het voortgezet en hoger onderwijs en zorg- en welzijnsorganisaties. Wil je kleurpotloden of ander creatief materiaal bestellen voor privégebruik? Dan kun je ook als particulier bij Heutink terecht.

Kleurpotloden voor alle leeftijden

Kleurpotloden zijn geschikt voor alle leeftijden, van peuter tot volwassene. Kleurpotloden voor peuters en jonge kinderen zijn vaak wat zachter, zodat ze met weinig druk een goede kleur afgeven. Ze zijn vaak ook wat dikker om ze makkelijker vast te kunnen houden. Heutink biedt een ruim aanbod met kleurpotloden voor kinderen in het basisonderwijs of op de kinderopvang.

Als je als leerling van het voortgezet of hoger onderwijs gaat kleuren met kleurpotloden of kleurpotloden professioneel gebruikt, stel je andere eisen aan een kleurpotlood. Waarschijnlijk werk je met technieken als kleurschakeringen, overlap en schaduwen. Hierbij zijn de hardheid, vorm en pigmentdichtheid van het kleurpotlood erg belangrijk. Ook voor professioneel gebruik vind je diverse kleurpotloden in ons assortiment.

De beste kleurpotloden

Wat zijn de beste kleurpotloden? Het antwoord op deze vraag is niet eenduidig en volledig afhankelijk van het beoogde gebruik. Bijvoorbeeld, als je kleuren wilt gaan mengen dan kun je het beste kiezen voor een zacht potlood. Wil je strakke lijnen tekenen, dan is een harder potlood hiervoor beter. Het is belangrijk om bij de aanschaf van een kleurpotlood rekening te houden met het beoogde gebruik.

Topmerken voor je tekenmateriaal

Heutink kleurpotloden worden door veel scholen en kinderopvangorganisaties gebruikt. De potloden van ons eigen huismerk zijn van hoge kwaliteit, ergonomisch gevormd en ideaal voor gebruik door kinderen.

In ons assortiment vind je meer geweldige merken voor jouw kleurpotloden. Stabilo potloden, bijvoorbeeld, zijn perfecte potloden voor beginnende tekenaars. Het merk biedt speciale potloden aan voor kinderen, wat vaak dikke en zachte kleurpotloden zijn. De Faber Castell potloden zijn erg populair voor professionele tekenaars. De potloden zijn van hoge kwaliteit en geven heldere, levendige kleuren. Het zijn daarnaast ook duurzame potloden, die lang meegaan.

Direct naar onze topmerken:

Maak je kleurpotlodenset compleet

Het is mogelijk om losse potloden te kopen, bijvoorbeeld van een kleur. Maar, als je een potlodenset koopt, ben je direct voorzien van meerdere kleuren. Een bijkomend voordeel is dat je een set kleurpotloden vaak in een doos of blik ontvangt, wat direct een ideale opbergdoos is voor al je kleurpotloden.

Maak je kleurpotlodenset helemaal af met andere producten uit ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een gum, een puntenslijper of teken- en schetsblokken.

Groothandel voor creatief materiaal en kleurpotloden

Op zoek naar knutselmateriaal, tekenmateriaal, verf, klei of ander creatief materiaal? Dan ben je bij Heutink aan het juiste adres. Als groothandel van creatief materiaal voor het onderwijs bieden we een uiteenlopend assortiment met meer dan 6.000 artikelen.