Kindergarden Madridstraat Utrecht

Atelier, kids-keuken en ’Hoe? Zo! Lab’.

Kindergarden Madridstraat Utrecht

Deze nieuwe, duurzame vestiging met een open en licht karakter is speciaal voor Kindergarden ontworpen en warm en rustig ingericht. De locatie biedt opvang in ruimtes passend bij de leeftijd en behoeftes van de gebruikers. Op de babygroep kunnen kindjes zich in een speel- en leerrijke omgeving ontwikkelen. De bso-kinderen maken gebruik van verschillende, niet-schoolse ruimtes waar plek is voor prikkelende activiteiten.

Kindergarden Madridstraat Utrecht

Huiselijk

”Ouders vinden het heel huiselijk bij ons. En ze vinden het fijn dat de bso een heel andere plek is dan school. Dat komt door de verschillende ruimtes die we tot onze beschikking hebben: van laboratorium tot kids-keuken.”

 • Kindergarden Madridstraat Utrecht
  Atelier

  Hier kunnen de kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije hand geven. Ze worden uitgedaagd door allerlei verschillende materialen. Naast knutselen en tekenen is er ruimte voor ontwerpen, vormgeven, bouwen en handarbeid.

 • Kindergarden Madridstraat Utrecht
  Hoe? Zo! Lab

  Onderzoeken, experimenteren en ontdekken kan in het laboratorium. Door middel van proefjes verdiepen de kinderen zich in biologie, natuurkunde, scheikunde en techniek.

Kids-keuken

Een echte kinderkeuken waar alles is afgestemd op kindhoogte. Hier leren kinderen snijden, kneden, bakken, samenwerken, (gezonde) ingrediënten, zelfstandig werken en het volgen van recepten.
madridstraat utrecht

 • Kindergarden Madridstraat Utrecht

  Theatertafel en spiegel.

 • Kindergarden Madridstraat Utrecht

  In alle rust werken.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.