Kadans Vroomshoop

Een multifunctioneel gebouw: kinderopvanglocatie, onderwijsplek en bestuurskantoor.

kadans vroomshoop

Natuur binnen
De natuur is letterlijk naar binnen gehaald. De beplanting (echte planten) is aangelegd tijdens de bouw, waarbij de watervoorziening in de bouw is meegenomen. Er zijn twee bomen geplaatst om de natuur binnen te benadrukken, in de centrale hal beneden en in de gang op de eerste etage bij het speciaal onderwijs. De twee bomen die geplaatst zijn tijdens de bouw zijn bomen die bewerkt zijn met een middel, zodat het niet gaat schimmelen of anderszins vergaat. De mos-cirkels aan de wand boven de boom in de centrale hal zijn zo geplaatst dat dit de kruin van de boom verbeeld.

 • kadans vroomshoop
  Kleuren, vormen, materialen en zelfs namen

  Allemaal staan ze in het teken van de natuur. Voor alle inrichtingselementen is gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren, ondersteund door visuals die de naam van de groepen vertegenwoordigen, zoals de groepen Berk, Beuk en Kastanje. De inrichting is zo gekozen dat er een rustige sfeer gecreëerd is en het thema natuur als een rode draad door het gebouw loopt.

 • kadans vroomshoop
  Ronde vormen

  Ronde vormen zijn overal in het gebouw terug te vinden. Ook op de vloer is hier handig gebruik van gemaakt en heeft de ronde belijning een wegwijs-functie.

kadans vroomshoop

Inrichting met de natuur als uitgangspunt

 • kadans vroomshoop
  Boomstam als tafel

  De boomstamtafels in de centrale hal zijn opgebouwd uit massieve bladen gezaagd uit één boom.

 • kadans vroomshoop
  Boekenplanken in stijl

  Takken als boekenplanken? Jazeker! Een mooi voorbeeld van de vele elementen als knipoog naar het thema natuur die terug te vinden zijn in het gebouw.

Kadans Vroomshoop

Net echt

In de meeste ruimtes is slim gebruikgemaakt van de muren om sfeer te verhogen en het thema natuur terug te laten komen. Grote visuals met realistische en natuurlijke prints prijken in de verschillende ruimtes.

 • kadans vroomshoop
  Open en toch privé

  Door de ramen van bepaalde ruimtes (bijvoorbeeld expertruimtes, directie- en teamkamers) te voorzien van signing wordt niet alleen sfeer gecreëerd maar voelt de ruimte, ondanks het vele glas, toch privé.

 • kadans vroomshoop
  Meubels hergebruiken

  De basisschool en een gedeelte van de kinderopvang is ingericht met materiaal wat men heeft meegenomen, omdat dit nog niet was afgeschreven.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op

Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.