Bron van inspiratie

Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

inspiratieboeken

De inspiratieboeken van Heutink op een rijtje

Vraag direct een gratis exemplaar aan of blader online voor inspiratie voor jouw inrichting.

Inrichting gestoeld op onderwijsvisie.

Gratis exemplaar aanvragen

Een of meerdere boeken of specials ontvangen? Dat kan!

Inspiratieboek aanvragen

Al bladerend inspiratie opdoen

Klik op onderstaande button, laat je gegevens achter en geef aan welke boeken en/of specials je wilt ontvangen en we sturen het naar je op.
Vraag aan

Inspiratie voor de onderwijsomgeving

Benieuwd naar diverse referentieprojecten, ontwikkelingen en tips voor de inrichting van leer- en werkomgevingen voor mbo, hoger onderwijs en universiteiten? Lees meer en download direct een van de whitepapers.
Lees meer
Inspiratie voor de onderwijsomgeving

Meer inspiratie en advies

 • Showroom
  Bezoek onze showrooms

  Kijkje nemen in een showroom op locatie? Heutink beschikt over meerdere ontmoetingspunten met showrooms voor basis- en voortgezet onderwijs en kinderopvang. Nieuwsgierig?

 • Maatwerk
  Advies op maat

  Advies op maat, ontdekken wat de mogelijkheden zijn of gewoon eens sparren? De inrichtingsspecialisten, interieurarchitecten en projectbegeleiders van Heutink Projectinrichting denken graag met je mee.

 • Memo
  Inrichting vanuit visie

  Geen lokaal maar een leeromgeving, geen opvanggroep maar een ontdekplek, geen stoel maar een zitoplossing; inrichten is meer dan het vullen van een ruimte met meubels. Het is een doordacht plan waarin de visie wordt vertaald naar een passend inrichtingsconcept.