Villa Willemina Purmerend

Een bijzondere ontmoetingsplek!

Villa Willemina Purmerend
Jong en oud komen samen
Er was eens een kinderboek met de naam... Villa Willemina. Het meisje Willemina verhuist met haar ouders naar een groot oud huis op een afgelegen rotseiland, waar de oude bewoners van het huis vol met verhalen zitten. Ze beleeft er allerlei avonturen, oud en jong trekken samen op. En dat is nu precies waarmee de samenwerking van De Zorgcirkel en SKDH is begonnen: de gezamenlijke droom om jong en oud te verbinden.

 • Villa Willemina Purmerend
 • Villa Willemina Purmerend
 • Villa Willemina Purmerend

Villa Willemina Purmerend

Een musthave in je inrichting

Een verrijdbare kast met vele voordelen.
Op de groepen zijn verrijdbare kasten geplaatst, zodat de ruimte keer op keer makkelijk schoongemaakt én anders ingedeeld kan worden. De kast zelf is ook naar eigen wens in te richten en in verschillende kleuren mogelijk.
De wanden op de groepen zijn voorzien van realistisch fotobehang met een bosprint. En zijn de boomstampoefjes uitgevoerd in een boomstamprint. Deze natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor eenheid en een warme sfeer op deze locatie.
Villa Willemina Purmerend

Tafel voor jong en oud

Door de verrijdbare kinderstoelen en bankjes kan de tafel in elk gewenste opstelling ingedeeld worden.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.